Michael Rasmussen taber million-retssag mod Rabobank

Den nu tidligere danske cykelrytter havde rejst et erstatningskrav på svimlende 42 mio. kr. mod sit tidligere hold Rabobank, som trak Rasmussen ud af Tour de France, da han i 2007 førte løbet og lignede en mand på sikker kurs mod den samlede sejr i verdens hårdeste cykelløb.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Rasmussen blev afsløret i at have rod i sine whereabouts, at han var i Italien, når han havde forklaret, at han befandt sig i Mexico, og det endte altså med, at Rabobank smed ham ud af løbet. Den danske Kylling har dog hele tiden påstået, at Rabobank kendte til hans whereabouts, og han mente derfor, det var uberettiget, at han blev trukket ud af løbet og senere fyret - og derfor krævede han altså en klækkelig kompensation.

Men nu er der afsagt dom i sagen, og den faldt altså ud til Rabobanks fordel.

SE OGSÅ: Billeder fra skandale-cykelløb går verden rundt

Retssagen mellem de to parter har været længe undervejs. Således blev Michael Rasmussen tilbage i 2011 tilkendt en erstatning på 665.000 euro (5 mio. kr.), men den dom valgte danskeren at appellere, da han mente, at han havde krav på flere penge.

Og det er altså den appelsag, danskeren i dag har tabt - og dermed forsvinder også den erstatning på 665.000 euro, som danskeren i første omgang blev tilkendt.

FÅ ET HURTIGT OVERBLIK OVER SAGEN HER:

 

Dagens Gossip