Aktiv ferie: Her er de bedste hoteller

Det kan aktive ferier hjælpe med til at fuldføre, men i mange tilfælde er de planlagte pakkerejser meget dyre eller for anstrengende. Derfor har hotelsøgemaskinen www.trivago.dk samlet fem af de bedste hoteller, hvis du ønsker selv at planlægge turens aktiviteter.

De udvalgte hoteller vil være en perfekt base for aktiviteter som vandring, golf eller dykning.

Alpint skiløb: Kitzhof Mountain Design Resort (Kitzbühel, Østrig)

Kitzbühel er et af Østrigs mest betydningsfulde skisportssteder, og her køres årligt løb i World Cup-konkurrencerne. Skiområdets løjper strækker sig over 170 km, og da nogle af dem er oplyst om aftenen, er det her muligt at nyde lidt ekstra skiløb under stjernerne.

Byområdets gamle bydel med sine farverige huse er desuden kendt for sin unikke charme. Kitzhof har 163 værelser og ligger kun fem minutters gang fra centrum og tæt på skibakkerne.

Ud over at være perfekt for alpint skiløb, har hotellet også en fremragende beliggenhed i forhold til andre sportsgrene såsom langrend, vandreture, golf, mountain biking og meget mere.

Dykning: Four Seasons Resort Sharm El Sheikh (Sharm el-Sheikh, Egypten)

Hvis du har fået nok af den danske vinter, og hellere foretrækker en omgang sol, så kan du tage turen til Egypten. Four Seasons Resort bader i solskin og blå himmel, og ligger lige ud til Det Røde Hav.

Mulighederne for dykning er optimale hos Four Seasons, hvor der blandt andet tilbydes dykkerskole for hotellets gæster. Der findes 76 forskellige dykkersteder i nærheden af Sharm el-Sheikh, og som et af verdens bedste dykkerdestinationer tilbyder Det Røde Hav et rigt undersøisk liv.

Her er det muligt at dykke blandt tusindvis af farverige fisk, skildpadder, skibsvrag og koralrev.

Vandring: Hotel Ranga (Hella, Island)

Hotel Ranga ligger omkring en times kørsel fra Islands hovedstad Reykjavik. Herfra er det nemt at udforske den sydlige del af øen, og listen over udendørs aktiviteter er land: vandreture, hundeslædekørsel, golf, ridning, river rafting, dykning osv.

Vandreture på Islands gletsjere er en yderst populær aktivitet blandt øens besøgende. I dette område finder man også Europas største gletsjer Vatnajökull, aktive vulkaner, sorte sandstrande, fiskerlandsbyer, varme kilder, utrolige vandfald og mere.

Det firestjernet hotel Ranga er et af Islands bedste, og et fantastisk udgangspunkt for et islandsk eventyr. Hotellets luksuriøse og rummelige værelser er et god sted af slappe af efter en lang dag i den omkringliggende natur.

Langrend: Sheraton Davos Waldhuus (Davos, Schweiz)

Davos i Schweiz har en lang tradition for vintersport. På Sheraton Davos Waldhuus venter glimrende langrend, hvor turen starter lige foran hotelindgangen. Hotellet ligger desuden godt i forhold til andre aktiviteter, og tilbyder transport til pisterne.

Sheraton Waldhuus tilbyder døgnåbent fitnesscenter og spa-område med pool, sauna og meget mere. Værelserne er nydeligt indrettet i klassisk schweisk stil med lyse træmøbler. Nogle af værelserne nyder tilmed en spektakulær udsigt fra balkonen.

Restaurantens menukort byder på internationale såvel som lokale schweiziske retter, samt et udvalg af sunde måltider som skal holde din krop i form efter en aktiv dag.

Golf: Sheraton Salobre Golf Resort & Spa (Maspalomas, Spanien)

Sheraton Salobre Golf Resort & Spa ligger i Maspalomas på De Kanariske Øer, og består af hele 313 værelser med udsigt over havet, bjergene eller den 27-hullers golfbane. Sidder teknikken ikke som ønsket kan man benytte sig af golfsimulatoren eller melde sig på et af hotellets golfkurser.

Hotellet tilbyder også fitnesscenter, udendørs swimmingpool, dampbad, sauna, spa, skønhedssalon og frisør, samt legeplads og børnebassin for de mindste.

Børnepasning kan også arrangeres på hotellet, hvis man skulle have behov for dette.

Se billederne nedenunder...

 

Dagens Gossip