Danskerne vil igen til Rødehavet: Egypten er billigt tilbage

Efter et halvt års pause for langt de fleste rejser til Egypten, er danskerne efter nytår igen begyndt at vende tilbage til Rødehavet.

Et presset hotelmarked i landet har betydet, priserne på rejser til Egypten lige nu er langt lavere end normalt, og sammen med solsikkerhed og kort flyvetid, er det et argument, som danskerne kan forstå. Antallet af danske turister bliver dog lavere end normalt i 2014.

- Egyptens turistindustri har selvfølgelig lidt under det sidste halve års fravær af turister. Hotelejerne har sat priserne lavt, og det kommer forbrugerne til gode. Vi sender omkring 15.000 danskere til Egypten i løbet af 2014, og når ikke at komme op på normalt niveau i år, men det er jeg overbevist om, vi gør i 2015, og det planlægger vi efter, fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Star Tour har set en kraftig vækst i salget af rejser til Egypten de seneste fire uger.

- Vi fylder cirka et Egyptenfly om dagen i disse uger, og det er meget tilfredsstillende. Danskerne har manglet Egypten som feriealternativ, og vi er helt tydeligt villige til at vende tilbage gang på gang for solen, den høje standard, oplevelserne og de smukke korallers skyld, mener Stig Elling.

 

Dagens Gossip