Oversigt: Forældre

Forældrene fra helvede: Solgte deres nyfødte for at købe narko

Forældrene valgte at sælge deres nyfødte barn, så de kunne købe stoffer og mobiltelefoner.

Pornoreklame går viralt: Skal beskytte dit barn på nettet

Der er blevet taget utraditionelle metoder i brug af myndighederne i New Zealand i kampen om mere sikker færden på internettet blandt børn.

Kinesisk alarm: Frygter coronaudbrud i Beijing

Kina har længe haft kontrol over coronaudbruddet, men landet frygter stadig for endnu et udbrud, der kan sende landet ud i endnu en krise.

9-årig dreng blev smidt af bussen: Mor blev ringet op af skolen

En bus havde pludselig for mange passagerer med, og det resulterede i, at en 9-årig dreng blev smidt af bussen. Det er ikke okay, lyder det fra både moren og Midttrafik.

Chokerende resultater: Er 'livsreddende' respiratorer i virkeligheden corona-dødsfælder?

På YouTube har den amerikanske skadestuelæge Cameron Kyle-Sidell advaret om brugen af respirator til at behandle covid-19. Det er ellers standardbehandling for de patienter, der har det værst.

Rasende forældre starter underskriftsindsamling: Vores børn er ikke forsøgskaniner

Mange forældre er rystede over, at deres nu skal risikere at blive smittet, og måske tage smitten med hjem igen. Det har fået en person til at starte en underskriftsindsamling, som er blevet meget populær

Endnu et offer til coronavirus: Dansk overlæge død

Karsten Bech, sektionsleder i Styrelsen for Patientsikkerhed, er afgået ved døden til coronavirus. Han blev 64 år gammel.

Anne dedikerede sit liv til dyreinternat: Blev bidt ihjel

Egyptisk politi mener, at en britisk kvinde, der arbejdede på et dyreinternat i Egypten er blevet bidt ihjel af en flok hunde, som hun passede.

Tragisk ulykke: 3-årig døde for øjnene af mor og far

Et forældrepar mistede deres blot 3-årig søn, da de besøgte et badeland mens de var på ferie.

Livstidsfange ville isoleres: Dræbte to pædofile for at få sin vilje

En indsat i et fængsel i Californien ville gerne flyttes tilbage til et højere sikkerhedsniveau, fordi han ikke vidste, hvad han kunne finde på. Han fortalte, at han ville angribe pædofile i fængslet.

Tre-årig pige mistede livet, da hun faldt i en gryde med karry

En kun tre-årig pige blev dræbt efter hun faldt ned i en gryde med karry på en skole i Indien. Skolen hævder, at ulykken skete, fordi kokken bar høretelefoner på ulykkestidspunktet.

Ad 728x90