Oversigt: Forældre

Han smelter hjerter på sociale medier: Dreng med downs syndrom er model

Da Riley Baxter forældre fandt ud af, at han havde Downs Syndrom begyndte de at græde, Tanken om, hvordan verdenen ville behandle deres søn gjorde ondt.

Video: Mors vanvittige reflekser redder søn fra fald på 4 etager

En mor diskede op med reflekser i Superman-klassen, da hendes søn pludselig mistede balance og var på vej til at falde fire etager med hovedet først.

Smart gadget får børn til ikke at tisse ved siden af - Måske din mand kan bruge den

Har din dreng eller måske husbond problemer med at ramme kummen, når han tisser? Så kan det være, at du skal kigge nærmere på dette produkt, der er designet til at træne små drenge i at ramme i kummen og ikke ved siden af.

Forældre sultede baby med veganerkost: Nu er de tiltalt for børnemishandling

To forældre er blevet anklaget for børnemishandling, efter at de har sultet en fem måneder gammel baby på veganerkost, hvilket resulterede i, at babyen blot to et halvt kilo på i løbet af de første fem levemåneder.

Tragisk: Far var passager i bil, der dræbte 12-årig datter

En 12-årig pige blev ramt af en bil, og afgik kort tid efter ved døden. Det har nu vist sig, at hendes egen far var passager i bilen, som påkørte hende.

Ny aftale: Nu skal børn mindre i skole

Det er bestemt ikke alle, der har været glade for skolereformen fra 2014. Politikerne har dog lyttet til en del af kritiken, og de er derfor kommet frem til en ny aftale, hvor de mindste børn, nu skal kortere i skole.

Kontroversiel udmelding fra folkeskole: Dit hår må ikke gå ned til ørene

En lille dreng er blevet suspenderet fra folkeskolen, da skolen ikke mener, at hans hår lever op til de regler, der er. Både drengen og hans mor nægter at klippe håret, da de mener, at det er en racistisk politik.

Græder dit barn: 3 fantastiske alternative tips til at stoppe det

Hillary Frank har fået svar for 800 forældrepar, der fortæller om alternativer måder, de har haft succes med at få deres barn til at stoppe med at græde. Hun har udvalgt tre af de bedste, og måske kan de hjælpe dig.

Ny forskning: Denne aldersgruppe deler oftest falske nyheder

De såkaldte Fake News bliver ofte delt på de sociale medier, og nu er det kommet frem, hvilken aldersgruppe der er mest tilbøjelige til at dele dem.

Far brugte juleferien som passager i et fly - Årsagen kandiderer til årets far

Farmand Hal brugte det mest af sin juleferie på at sidde som passager i et fly, og det var der rigtig god grund til. Det var nemlig den eneste måde, han kunne fejre jul med sin datter på.

16-årig bliver mobbet med moderens død – Så fik faren nok

En bekymret far fik simpelthen nok, og han delte derfor det brev, som hans 16-årige datter havde modtaget anonymt. Datteren er blevet mobbet siden hun var 6 år gammel, og det er blandt andet omkring moderens død.

Ad 728x90