Derfor skal du altid lægge en mønt i fryseren, inden du tager hjemmefra

Dette geniale trick bliver delt af hundredtusinder. Det skal prøves.

Hvis man tager væk, er der ofte flere ting, som skal ordnes i hjemmet, inden man drager afsted.

Der er planter, der skal vandes, postkasser, der skal tømmes, og måske skal man også indbrudssikre med diverse tricks.

Der er dog ét område, som mange formentlig ikke overvejer, at man kan sikre. Folk gemmer mange lækre ting i fryseren, men ryger strømmen, mens man er væk, kan maden være ødelagt.

Man kan se, at forskellige apparater står og blinker og ved, at strømmen har været gået, men man har ingen anelse om, hvorvidt maden har været helt optøet og dermed er blevet dårlig.

Læs også

Drik denne super-blanding i fem dage - du vil blive forundret over resultatet

Men nu er der blevet delt et trick på nettet, som mange finder ret genialt. Facebook-brugeren Sheila Pulanco Russell skriver, at det eneste, man skal bruge, er, lidt vand, en kop og en mønt.

- Stil en kop med vand i i fryseren. Lad vandet fryse og læg derefter en mønt på toppen, inden du forlader fryseren. Hvis mønten er faldet til bunds i koppen, så betyder det, at alt maden har været optøet, og at du skal smide det ud, skriver hun og fortsætter:

- Men hvis mønten er ovenpå, så betyder det, at din mad er ok. Det er altid en god idé at have dette i din fryser. Mange er glade for tricket.

Det er blevet delt i forbindelse med, at man i Amerika er plaget af orkaner. Næsten 400.000 har delt opslaget på Facebook.

 

 

 

 

 

Dagens Gossip