Emil købte en 125 år gammel kommode for 700 kroner - finder ved et tilfælde en hemmelig skuffe i bunden

Foto: Youtube

Emil købte en slidt kommode på et loppemarked for 700 kroner. Han anede dog ikke, at han havde fået meget mere, end han havde betalt for. Men så hørte han pludselig en underlig lyd.

67-årige Emil Knodell gjorde sig noget af et kup, da han købte en gammel kommode på et loppemarked i den amerikanske stat Texas sidste forår. Men det utrolige var, at han slet ikke var klar over,  hvad det var for en skat, der stod lige foran ham.

Det skriver Little Things. 

Læs også

Donald Trump melder ud: Vender ikke tilbage

Sælgeren forklarede Emil Knodell, at møblet var 125 år gammelt. Og fordi det var tredje dag, at det var til salg på loppemarkedet, så var han villig til at gå ned i pris.

Foto: Privat

Emil Knodell var slet ikke i tvivl om, at han måtte eje kommoden, som endte med at blive hans for 100 dollar (det svarer til knap 700 danske kroner red.).

Foto: Privat

Senere fik kommodens nye ejer dog noget af en overraskelse, da han vippede det gamle møbel lidt til siden. Det lød nemlig som om, at der var noget, der raslede rundt nede i bunden. Men da Emil Knodell kiggede ned i skufferne, var de alle sammen fuldstændig tomme.

Læs også

Pernille fik ubehageligt opkald fra sin 10-årige datter: Nu deler tusinder af danskere hendes brev til DSB-kontrolløren

Til sidst opdagede han dog til sin store overraskelse, at der gemte sig et hemmeligt rum i bunden af møblet. 

Foto: Privat

Rummet var helt fyldt med smykker, kontanter og andre gamle genstande. Da han så tingene, besluttede Emil Knodell sig for at ringe til manden, som han havde købt kommoden af på loppemarkedet.

Foto: Privat

Det viste sig, at det gamle møbel oprindelig havde tilhørt sælgerens bedsteforældre. Men manden anede ikke, at det hemmelige rum fandtes. 

Foto: Privat

Du kan møde Emil og se den utrolige kommode i videoen herunder.

 

Læs også

 

 

Dagens Gossip