Guide: Sådan Køber du Bitcoins

Der var nok ikke lige så mange, som kendte til Bitcoin for et år siden som nu. Valutaen har for alvor vækket danskernes interesse pga. at én bitcoin er gået fra at være ca. $700 værd til at være hele $16.000 værd på et år. Tanken om alle de penge man kunne have tjent, hvis man investerede tidligt - kombineret med en revolutionerende teknologi - har for alvor vækket danskernes interesse. I disse dage læser man konstant om valutaen i diverse nyhedsmedier. Nogle har sågar taget såkaldte hurtig lån for at hoppe med på bølgen og nyde et godt afkast. Det har fungeret for dem indtil videre, men man skal passe på, for boblen kan også briste snart.

Mange sidder i dag tilbage med spørgsmålet: ”Hvordan får man egentlig fat på bitcoins?”. Det er et godt spørgsmål, for der er mange faldgruber undervejs i processen. Derfor har vi skrevet dette indlæg.

Sådan Får Du Fat på Bitcoins

Vi anbefaler, at man køber via. en dansk forhandler. Det er det nemmeste og sikreste. Man kan købe med kreditkort, hvis man køber små beløb, men ved højere beløb skal man foretage en bankoverførsel. Når du foretager købet skal du angive en wallet adresse, som er en online pung hvori man opbevarer sine bitcoins. Det anbefales helt klart, at man bruger en online wallet, hvis man kun har med små beløb at gøre, men hvis man h ar store beløb liggende, anbefales en fysisk bitcoin pung. Her bør du anskaffe dig en såkaldt ”cold storage”, som ligner et USB-stik. På denne måde er der ingen, som kan få fat i dine bitcoins udover dig. Efter at have foretaget kreditkort transaktionen vil du typisk have dine bitcoins i din bitcoin wallet inden for et par timer.

Konklusion

Bitcoin er en rigtig valuta, og kan bruges til rigtig mange ting. Den kan f.eks. bruges til at spille online casinospil. Den kan også bruges til at betale for mad, services og alle de ting vi ellers betaler for i dag. På en måde er det godt, at man anonymt kan foretage pengeoverførsler, men bagsiden af medaljen er, at valutaen desværre bliver brugt til at betale for diverse ulovlige services og varer.

Alt i alt er bitcoin revolutionerende, og dens teknologi vil højst sandsynligt udfase den måde, som vi foretager betalinger på i dag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip