Ove fra Nyborg har vundet to gange i lotto

Ove Jacobsen fra Nyborg er tilsyneladende født under en heldig stjerne. Han har nemlig vundet hele to gange i lotto hos Lotto24.dk.

Rejser og kontanter

- I år kan jeg da rigtig komme til at nyde sommeren, sagde Ove Jacobsen fra Nyborg, da han vandt for anden gang i lotto.

Han spiller til dagligt gratis lotto hos Lotto24.dk og den 2. april ramte han, til sin store overraskelse, de fem rigtige tal igen. Denne gang vandt han i Rejselotto, hvor han fik udleveret et gavekort til Apollo Rejser til en værdi af 3.000 kroner. Ove vandt første gang 5.001,80 skattefrie kroner i Jackpotlotto og det betyder en samlet gevinst på 8.001,80 kroner.

Medlem i over 12 år

Ove Jacobsen tilmeldte sig spillesiden Lotto24.dk den 13. marts 2001, hvilket gør ham til et af de ældste aktive medlemmer.

- Vi er stolte af at kunne præsentere en vinder som Ove, som endda er så heldig at vinde hele to gange på så kort tid, siger Kim Bengtsen, Drift- og marketingsansvarlig.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip