Ærlig X Factor-deltager afslører: Jeg er homoseksuel

X Factor har tidligere haft en homoseksuel vinder i form af Sarah Skaalum Jørgensen, der løb med sejren i 2011, og måske sker det igen i år.

For en af dette års deltagere - også med navnet Sara - fortæller nu, at hun er lesbisk. Det skriver DR.

30-årige Sara Glerup, der sidder i kørestol og trækker vejret gennem en maskine på grund af muskelsvind, har siden, hun var 12 år vidst, at hun var til kvinder.

- Jeg plejer at sige, at jeg samler på minoriteter, fortæller Sarah Glerup, der har formået at imponere dommerne med sin personlig og stemme, til dr.dk

Men det tog et par år, inden Sara turde vise sin kærlighed til en kvinde, hvilket skete, da hun var 16 år.

Hendes seksualitet fik for alvor lov at folde sit ud, da hun som 20-årig forlod hjemegnen på Lolland og flyttede til hovedstaden.

  - Da jeg flyttede til København kendte jeg ikke andre homoseksuelle, så jeg skulle ud og møde nogle. Men jeg ville ikke bare stå på en bar og vente på, at de kom forbi, så i stedet blev jeg selv en aktiv del af miljøet, fortæller Sara Glerup, der har arbejdet for filmfestivalen MIX, der viser film om og af homoseksuelle.

På trods af sin invaliderende sygdom er Sara blevet mødt med positivitet i det homoseksulle miljø, der ifølge hende forstår at favne dem, som er anderledes.   

Fredag aften kan Sara opleves i liveshowet, hvor hun synger Goldfrapps sang ‘Strict Machine”.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip