Fie Laursen deler frække billeder af sig selv: ‘Sådan ser jeg ud efter sex’

Arkivfoto: Polfoto

- Hvorfor er folk så dømmende?

Bloggeren Fie Laursen er træt af såkaldt ‘slutshaming’. Derfor har hun skrevet et indlæg på sin blog, hvor hun deler billeder af sig selv efter sex i et forsøg på at provokere.

- Hvis en fyr er sammen med 10 piger, er han sej. Men hvis en pige gør det, så er hun en slut. Det er så latterligt, at kvinder bliver set ned på, når det kommer til sex, skriver Fie Laursen i indlægget og fortsætter:

Læs også

Første ord efter alvorlig sygdom: Nu taler Mopper ud

- Derfor provokerer jeg med dette indlæg. Her er nogle ægte ‘after sex selfies’. Vær nu ikke så forskrækkede. It’s natural. 

Fie Laursen mener, at der hersker en kropsforskrækkelse og en fordømmelse af folk, som åbent viser deres seksualitet frem.

 

- Folk flyver helt op i det røde felt over folk, der udviser seksualitet. Folk, der tør åbne lidt op, og folk, der endda bare poster et bikini-billede, og det synes jeg er så åndssvagt. Hvorfor er folk så kropsforskrækkede? Hvorfor er folk så dømmende?, skriver Fie Laursen og tilføjer:

Læs også

Radiovært smider kludende: Sara Bros følgere på Instagram er svært begejstrede

- Jeg synes, at sex er en smuk ting, og at kvinder/eller mænd ikke skal dømmes på, hvor mange de er sammen med, eller hvor ofte, de gør det.

Men selvom Fie Laursen gerne deler billeder af sig selv efter sex, så fortæller hun helst ikke om sit sexliv. Detaljerne deler hun kun med sine allernærmeste.

Du kan læse hele blogindlægget og se Fie Laursens billeder lige her.

 

Dagens Gossip