Koncert med Snoop Dogg endte i kaos: Mindreårige hastet på hospitalet

En hårdkogt koncert med rapstjernerne Snoop Dogg og Wiz Khalifa endte tirsdag aften i blå blink, udrykninger og udpumpning for adskillige koncertgængere i delstaten New York.

Hele 75 mennesker blev anholdt, hvoraf flere af dem var mindreårige, og ni blev bragt til det nærliggende hospital for alkoholforgiftning, skriver nyhedsbureauet Reuters.

- Myndighederne og lovgivningen har nultolerance over for mindreårige, der drikker i New York og i delstatens offentlige parker, siger Randy Simons, der er talsperson for New Yorks offentlige parker, i en pressemeddelelse og understreger på det kraftigste:

- Mindreårige, som overtræder den offentlige ro og orden ved at drikke, og folk, der kører i påvirket tilstand og tager stoffer eller er i besiddelse af det, bliver ikke tolereret.

Ifølge Reuters blev myndighederne tilkaldt, da alkoholorgiet eskalerede, og foruden at konfiskere spiritussen blev adskillige koncertgængere taget med på stationen.

Flere af de unge mennesker blev behandlet ved scenen, mens andre blev hastet på hospitalet.

Skandalen kommer blot under en uge efter, at rappernes turné blev ramt af en ulykke, da et sikkerhedshegn kollapsede under en koncert i New Jersey i weekenden.

Hverken Snoop Dogg eller Wiz Khalifa har endnu udtalt sig offentligt om drukskandalen.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip