Ups! Popstjerne fanget i frækt uheld: Så finder hun på et genialt svar

Foto: Shutterstock

Popstjernen blev pludselig konfronteret med et meget intimt billede af hendes nedre regioner. Men så fandt hun på et genialt svar.

Det er ikke altid lige nemt at være privat, når man som popstjerne turnerer rundt i verdenen, afholder hundredevis af koncerter og bliver forfulgt af kameraer, der gladeligt tager billeder, selv når man er morgengrim.

Det gælder også den britiske popstjerne Lily Allen, hvor blandt andet singlen ‘Fuck you’ er blevet spillet masser af gange.

Under en koncert i januar blev den 33-årige popstjerne fanget i et uheldigt billede, som de fleste kvinder nok vil blive rigtig kede af lå på nettet.

En fan har under navnet Misty Sicknote delt et billede af Lily Allen, der sidder ned og synger under koncerten.

Men popstjernen havde blot glemt at tage trusser på, hvilket gav frit udsyn til hendes glatbarberede tissekone.

Læs også

Glatbane eller fuld busk? Så behåret skal missen være - ifølge mænd

- Det her billede vil for evigt være på nettet, skriver brugeren lettere truende til popstjernen. Men det tager Lily Allen sig ikke af og vender i stedet situationen til noget ganske andet.

Under en koncert i januar kunne man se Lily Allens veltrimmede kusse.  Foto: Twitter

- Tag bare et kig på min velbarberede vagina. Tre mennesker er kommet ud derfra, skriver Lily Allen hvorefter hun bruger hashtagget No Shame, (ingen skam, red.) der er titlen på hendes kommende plade, der udkommer 8. juni i år.

Og det er ikke det eneste billede af popstjernens mis, der bliver luftet på Twitter. 

Selv med tøj på kan man ane popstjernens nedre region. Foto: Twitter

Men hver gang bruger Lily Allen anledningen til at sende sine fans og følgere videre til en reklameside for hendes kommende album, hvilket lander perfekt for en stor del af hendes fans.  

- Jeg elsker hvordan Lily Allen kan vende et misogynistisk tweet til reklame for hendes kommende album. Forstsæt endelig med det, skriver twitterbrugeren Ben.

Læs også

8 overraskende ting, du ikke vidste om tissemanden

Andre fans er dog mere kyniske og mener, at Lily Allens sjove brug af hendes egen nøgenhed der et udspekuleret stunt og endda mistænker popstjernen for selv at stå bag lækagen af de frække billeder. 

- Jeg tænker, at man synker til et nyt, lavt niveau, når man får tilsendt billeder af sin vagina, og derefter laver sjov med en dårlig situation, en anden bruger.   

Kvinde sender hele familien billede af forlovelsesring: Så indser hun sin pinlige fejl

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip