18-årig kvinde savnes efter bytur i Holstebro

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser lørdag morgen den 18-årige Seline Knudsen fra Herning. Hun er ikke blevet set i 24 timer efter en bytur i Holstebro med en veninde natten til langfredag.

- Hun har været væk i næsten et døgn nu. Vi fik anmeldelsen fra familien i aftes klokken 21 (fredag aften, red.) og har siden arbejdet på at finde hende, men vi er på bar bund, siger vagtchef Gert Høeg fra Midt- og Vestjyllands Politi til Ritzau.

Seline Knudsen er sidst set på gå-i-byen-stedet Die Bierstube i Østergade. Hun var i selskab med en ung mand, der muligvis hedder Jens, fortæller politiet. Det er uvist, om de forlod stedet sammen.

Overvågningsbilleder og afhøringer af andre gæster har foreløbig ikke givet mange spor at gå efter. Seline Knudsens telefon, som hun havde på sig, er ikke længere tændt.

Seline Knudsen er 162 centimeter høj, almindelig bygget og har langt mørkebrunt hår. Hun var fredag aften iført en lyserød jakke, en sort- og hvidstribet trøje og lyse cowboybukser. Hun medbragte desuden en lille sort pung.

Midt- og Vestjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip