Date en indsat: Piger søger bad boys på Facebook

En gruppe, hvor indsatte kan date singler, er blevet et hit på Facebook.

Det kan være svært at opleve kærlighed med det modsatte køn, når man sidder bag tremmer i et dansk fængsel.

Men det forsøger en ny gruppe på Facebook at lave om på.

Den hedder 'Date en indsat', og den er hurtigt blevet populær hos en hel del danske kvinder, der er på jagt efter en 'bad boy'.

- badboy han er tusset godt til ,( skaldet) veltrænet , er eller har været lidt af en "rod" men hjertet på rette sted , jeg sys det " beskidte" look går lige i "trall!a", skriver en af de håbefulde single-kvinder som svar på spørgsmålet om, hvorfor hun finder en bad boy tiltrækkende.

For få fanger

Gruppen er næsten oppe på 1000 medlemmer efter den blev oprettet for et par uger siden, men hvor det ofte kan være mænd, der er dominerende i grupper for singler, så er det modsatte tilfældet her. Gruppens væg viser billeder af utallige piger, der gerne vil finde kærligheden hos en indsat.

- Jeg har hørt lidt om, at pigerne synes, der for få fanger i gruppen, men vi er stadig kun lige startet op, så de må være lidt tålmodige, siger en af gruppens stiftere, Patrick Baagø, der har svært ved at følge med den overvældende interesse.

For at imødekomme de mange interesserede piger, der meget gerne vil finde sammen med en indsat, bliver der hver dag lagt en 'dagens fange' ud i gruppen, som stifterne bag er helt sikre på rent faktisk sidder bag tremmer.

'Bad boy-effekten'

Patrick Baagø har let ved at svare på spørgsmålet om, hvorfor han tror, der er så stor interesse for gruppen hos single-pigerne.

- Det er helt sikkert bad boy-effekten, de føler sig tiltrukket af, siger han, og henviser til flere indlæg fra kvinder, hvor emnet bliver diskuteret.

Gruppen vil ikke have pædofile og voldtægtsforbrydere i gruppen, men alle andre er velkomne. Patrick Baagø og de tre andre stiftere af gruppen er alle selv indsatte.

-Jeg sidder inde for svindel, og en af de andre stiftere sidder for narkokriminalitet, siger Patrick Baagø, der har 3.5 måneder igen af sin dom.

Han er overbevist om, at kærlighed kan hjælpe fangerne tilbage på rette spor.

- Det ville være pissefedt, hvis nogen kan finde kærligheden i gruppen, jeg tror 100 procent, at det vil hjælpe de indsatte på rette spor, siger han. 

For flere artikler omkring dating besøg vores underside her.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip