Marie blev sygemeldt - Så stjal chefen hendes design

Foto: Shutterstock.com

Maries stilling blev nedlagt efter en sygemelding, hvor hun bukkede under for stress. Ikke nok med, at hun allerede havde det hårdt med sygdommen, så skulle hun også tackle en situation, hvor hendes chef fjernede hendes navn på hendes designs.

Den 31-årige Marie Holsting havde arbejdet hos virksomheden Light-Point, hvor hun blandt lavede lamper i sit eget design. En sygemelding fik dog Marie til at stoppe med arbejdet, og da hun en dag var inde på hendes tidligere arbejdsplads hjemmeside, kunne hun se, at hendes navn ikke længere figurerede på hendes designs.

Det kom som et chok for designeren, meldte sig syg efter, at hun bukkede under for et stort pres. Hendes ægteskab var brast, der var et hus, der skulle sælges, og så lå hun samtidig under et gevaldigt arbejdspres. Det sidste hun så havde brug for, var, at hun også fik stjålet sine designs.

”Jeg var syg og udmattet men tænkte, at jeg var nødt til at prøve at sikre mit navn på de lamper. Som designer er mit navn på mine designs en vigtig måde at vise, hvad jeg kan,” fortalte Marie Holsting i et interview til Teknikeren for en uge siden.

Det sætter punktum for et hårdt kapitel i mit liv

Hun valgte derfor at køre en sag mod Light-Point i forbindelse med Tekniks Landsforbund, en sag som hun gik hen og vandt, og dermed skulle navnet Marie Holstings tilbage på de lamper, som hun havde designet.

”Det er en vigtig sejr for mig, fordi det på en måde sætter et punktum i et hårdt kapitel i mit liv. Jeg vil gerne arbejde som freelancer. Hvis jeg skal præsentere mit arbejde for kunder, er det vigtigt, at mit navn står på designet alle steder,” siger Marie Holsting til Avisen.dk.

Virksomheden Light-Point var i deres bedste ret til stadig at forhandle lamperne, men det var ulovligt at fjerne Marie Holstings navn fra dem, da det var hendes eget design.

Læs også

Fik løn i 14 år uden at møde op på job - Telefon afslørede det hele

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip