Nu kan du tage bussen til destination ‘Love’

På Fyn er det næsten slut med busture til Nyborg og Kerteminde. I stedet kan man tage til så eksotiske destinationer som ‘Love’ og ‘Fyn er fin’.

De såkaldte destinations-skilte, som viser nummer og destination forrest på bussen er nemlig byttet ud med små tekster som for eksempel: Smil til verden, God weekend og Love. Ihvertfald halvdelen af tiden.

- Det startede egentlig med, at vi skulle havde opdateret destinations-skiltene omkring juletid. Og så har vi en meget kreativ medarbejder, der som et sjovt indslag skrev Glædelig Jul i stedet for, fortæller Karin Kjerside Sørensen til dagens.dk. Hun er driftschef for Arriva på Fyn.

Masser af dejlige smil

Passagererne blev så glade for den lille tekst, at Arriva og den kreative medarbejder fortsatte med at udvikle små tekster, der skal forsøde busturen i dagligdagen.

I dag er man oppe på 12 forskellige, som buschaufførerne selv kan sætte på, når de har lyst.

- Det gør en forskel. Passagererne kommer ind i bussen med et friskt smil, siger Karin Kjerside Sørensen.

Men det er ikke kun i busserne, at Arriva mærker en positiv forskel. På instagram er brugerne nemlig vilde med de nye skilte og deler dem flittigt på foto-tjenesten.

Kan man stadig godt finde vej?

Og også ude i virkeligheden er buspassagererne oprigtigt glade for tiltaget. Det viser en lille rundspørge, som dagens.dk foretog på busstationen i Faaborg.

En af de glade passagerer er 18-årige Emma Sørensen, der til daglig tilbringer mere end to timer på de fynske landeveje i busser, når hun pendler mellem Svendborg, Ringe, Faaborg og Hillerslev.

- Det er virkelig rart, og så skaber det både en god stemning for mig og i hele bussen, siger hun til Dagens.dk, mens hun venter på sin bus, der sidst på eftermiddagen skal fragte hende til hjemmet i Hillerslev.

Arriva på Fyn har indtil videre ikke haft en eneste negativ bemærkning. Ej heller fra forvildede passagerer, der ikke kunne finde vej. Og det er der vel ikke noget at sige til med sådan en gang god karma.

Her kan du se flere eksempler på sjove busser og møde 18-årige Emma Sørensen:

 

Dagens Gossip