Overfaldt småbørnsmor i metroen - nu er han fløjet til Danmark med privatfly

Den 21-årige mand der i januar overfaldt en mor til to små børn ved en nedgang til metroen i Stockholm, er nu blevet udvist. 

Han blev lagt for had i hele Sverige, da overvågninsgvideoen af overfaldet blev frigivet af politiet. her kunne man se, hvordan han slog hende foran hendes skrækslagne børn, før han kom tilbage og spyttede på hende. 

Årsagen til overfaldet skulle findes i, at kvinden havde afbrudt hans forsøg på at stjæle fra en ældre kvindes taske. 

Men den 10. marts blev han udvist, men i stedet for at blive sendt retur til hjemlandet Tunesien, får Danmark glæden af at modtage ham, skriver Aftonbladet. 

Det skyldes, at han tidligere har søgt asyl i Danmark, og derfor skal han med henvisning til Dublin-forordningen udvises til Danmark. 

Og at svenskerne var ivrige for at slippe af med ham, kan man se på måden, de gjorde det på. I stedet for at sende ham i bil eller tog, chartrede de svenske myndigheder et fly, som de fløj ham til København i. 

Prisen lød på 80.700 svenske kroner, hvilket svarer til omkring 65.000 danske. Og det beløb er uden udgifter til de medarbejdere, der skulle eskortere ham. 

- Det sker ikke hver dag, men vi gjorde det af hensyn til sikkerheden, siger Johan Mellbring, der er leder af transportenheden i den svenske kriminalforsorg til Aftonbladet. 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip