To personer påkørt af tog: En er død - en anden kvæstet

To personer kom onsdag morgen til skade på jernbaneterrænet ved Sjællandsbroen i København. Den ene er afgået ved døden, oplyser Københavns Politi.

- Vi fik anmeldelsen klokken 06.18. Hvorfor de rendte rundt på sporene, ved vi ikke, siger vagtchef Michael Poulsen.

- Den ene er afgået ved døden, og den anden er kommet lettere til skade, fortæller vagtchefen.

Københavns Politi oplyser, at kun den afdøde mand er blevet påkørt af toget, men at den anden på en eller anden måde er kommet til skade i forbindelse med ulykken.

- Vi betragter dette som et tragisk uheld, men undersøger nu de nærmere omstændigheder, siger politikommissær Amir Rashid, der er politiets indsatsleder i forbindelse med ulykken, i en pressemeddelelse.

Påkørslen skete mellem Ørestad Station og Københavns Hovedbanegård. Det betød, at togdriften på strækningen mellem hovedbanegården og lufthavnen i Kastrup blev indstillet.

Omkring klokken otte var politiets arbejde på stedet afsluttet, og DSB fik derefter grønt lys til igen at køre tog mellem hovedbanegården og lufthavnen.

Påkørslen af de to mænd skete ved en tunnel, hvor tog kører igennem, når de kører både til lufthavnen og til hovedbanegården.

- Det er et område, hvor der ikke er almindelig færdsel, så de to kan ikke umiddelbart have haft noget at gøre der, fortæller Michael Poulsen, som på nuværende tidspunkt ikke kan oplyse nogen detaljer om personernes identitet.

Ifølge Michael Poulsen skal politiet nu have afhørt den lettere tilskadekomne mand for at afdække omstændighederne bag ulykken.

- Vi skal blandt andet afhøre ham om, hvad de lavede på området, siger vagtchefen.

Ud over forstyrrelsen af togdriften mellem hovedbanegården og lufthavnen har togene heller ikke kørt over Øresund onsdag morgen.

Det skyldes ifølge DSB en signalfejl på strækningen mellem Malmø og Hyllie i Sverige. Man forventer, at den fejl vil være rettet omkring klokken 9.30. DSB har indsat togbusser over sundet.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip