Se videoen: Politiet stopper ung politiker, der vil afsløre hemmelig agent

Foto: Youtube

Se videoen: Politiet stopper ung politiker, der vil afsløre hemmelig agent

En video, hvor en ung mand bliver konfronteret af Københavns Politi, bliver netop nu flittigt delt rundt omkring på facebook.

Hovedpersonen i Youtube-videoen er Robbin Koefoed fra Gladsaxe. Den unge mand har tidligere gjort sig bemærket i medierne, blandt andet da han sidste år stillede op til kommunalvalget i Gladsaxe, som løsgænger med et noget anderledes program end kommunens øvrige kandidater.

Blandt Robbin Koefoeds mærkesager er, at psykisk sygdom er opfundet som en dårlig undskyldning, og at DNA ikke eksisterer.

Og det var en del af den politiske agenda, der i går havde bragt Robbin Koefoed til Marriott Hotel i København, hvor det årlige Bilderberg-møde i øjeblikket bliver afholdt.

- Jeg var i gang med at afsløre en af de mænd, der er tilknyttet hjemmesiden infowars.com i at være agent. Men, som du kan se i videoen, så stopper politiet mig, siger Robbin Koefoed til Dagens.dk.

Videoen viser, hvordan den unge politiker bliver vist væk i noget, der udvikler sig til en form for håndgemæng, da han nægter at vise betjentene identifikation.

Robbin Koefoed bliver ført om bag et hegn, i en vinkel, som kameraet ikke fanger. Han fortæller, at han var i chok, og derfor ikke helt kan huske, hvad der foregik bag hegnet.

- Jeg kan bare huske, at jeg blev trukket ned. Og det gjorde ondt. Det gør det også i dag. Politiet er meget hårdhændede. De er lakajer af eliten. Der er jo noget helt galt, hvis folk ikke kan se, at det her er helt forkert, siger Robbin Koefoed med henvisning til optagelsen af episoden.

Robbin Koefoed havde efter eget udsagn været i gang med at udfritte den mand, som han mener er en hemmelig agent, om dinosaurer.

- Jeg ved, at dinosaurer ikke eksisterer. Ligesom DNA heller ikke eksisterer, siger han til Dagens.dk

Københavns Politi vil ikke kommentere på youtube-videoen, men henviser til, at Robbin Koefoed frit kan klage over episoden.

Det vil han dog ikke, siger han til Dagens.dk, fordi:

- Politiklagesystemet er skabt som en falsk tryghed!

Se videoen her: 

Bilderberg Protestor Assaulted & Arrested

 

For flere 112 nyheder besøg vores oversigt her.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip