Skål: Danske vampyrer drikker donorblod

De fleste forbinder vampyrer med mystiske, overnaturlige væsener, der suger blodet ud af mennesker eller dyr. Og som noget, der foregår i film eller skønlitteratur.

Men Danmark gemmer faktisk på flere mennesker, som har valgt at leve som blodtørstige vampyrer. Mere præcist drejer det sig om to grupperinger med mindst 10-15 vampyrer.

Det skriver Metroxpress.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

De danske vampyrer springer heldigvis ikke på tilfældige mennesker på gaden efter mørkets frembrud for at få stillet trangen til blod. I stedet bliver vampyrerne forsynet med blodportioner fra frivillige donorer, som er fast tilknyttet vampyrerne.

Det fortæller den danske vampyr, Ahnsaiah Von Sphere, der er medstifter af vampyr-ordenen "Hu Etu Imbaru". Ahnsaiah, som er en kvindelig studerende i starten af 20'erne fra Østjylland, fortæller, at blodmængden typisk svarer til et shotglas.

LÆS OGSÅ: Vampyragtig kannibal dræber treårig datter i østat

I få tilfælde har vampyren bidt i donoreren i hendes orden, men det hører til sjældenhederne pga. af smittefaren og bakterierne. I stedet foretrækker ordenen en mindre blodig fremgangsmåde.

- Vi renser huden med en klud og vampyren bruger mundskyld. Så bruger vi en nål eller en lille skalpel til at lave et hul i ryggen, fortæller Ahnsaiah til Metroxpress.

Ifølge den kvindelige vampyr er forskellen på vampyrer og almindelige mennesker, at sidstnævnte får energi af mad og søvn, mens vampyrer primært får energi fra blod.
  
- Det er en euforiserende følelse. Man får et powertrip. Det handler ikke om blodet, men om selve den energi, man får, siger hun til Metroxpress.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip