Seneste nyheder fra København

KBH.dk er hovedstadens nye medie på nettet om alt det, der rører sig i København. 

Hvor skal man vandre hen i weekenden, hvis man vil have fingrene i byens bedste burger? Og hvad sker der egentlig fredag aften og søndag formiddag på Vesterbro? KBH.dk er et nyt medie på nettet til københavnere og turister, der guider til de mest interessante spisesteder og oplevelser i byen.

København har de senere år markeret sig internationalt og placeret sig helt i toppen, når det gælder mad og drikke. Der popper flere nye restauranter op hver måned, som er værd at smage på, og derfor har borgere og besøgende brug for et opdateret sted på nettet, der samler de bedste og mest spændende spisesteder i byen nu og her. Det overblik stræber KBH.dk efter at servere hver dag.

KBH.dk holder skarpt øje med udviklingen i hovedstaden og leverer daglige nyheder om København med et særligt fokus på mad og drikke. Men byens nye site viser ikke bare vej til de nyeste spisesteder, de sjoveste koncepter, de bedste drinks og mest saftige burgere i byen. Hver weekend flyder København over med spændende begivenheder for både store og små, og KBH.dk guider hver dag til de mest vedkommende af dem, så læserne aldrig går glip af et lækkert event.

På KBH.dk kan man blandt andet finde artikler om de bedste julemarkeder og den mest smagfulde gløgg i december måned, nye butikker, kæmpe lagersalg, festivaler og anderledes initiativer til at støtte de hjemløse. Derudover et sitet spækket med nære lokalhistorier fra alle bydele i København, så borgere altid kan læse om, hvad der rører sig i lige netop deres kvarter. 

KBH.dk sigter efter at levere vedkommende og interessante nyheder, som tager udgangspunkt i københavnernes nære problemer og hverdag i byen. Det betyder, at der både bliver skrevet om byplanlægning, sygehuse, løbeklubber, sociale tiltag, byhistorie, boligpriser, politiske tvister og trafikale udfordringer. Målet er, at læserne kan genkende de problematikker, der bliver sat fokus på, og at de har lyst til at engagere sig i debatten og dermed være med til at gøre en forskel.

LÆS OGSÅ: Bliv nabo til de historiske Carlsberg-elefanter på Vesterbro: Nu bliver 58 lejligheder sat til salg

KBH.dk blev søsat i begyndelsen af november, og opgaven for holdet bag er nu at finde ud af, hvilket indhold læserne er mest interesserede i, så der kan blive lavet meget mere af netop det. Redaktionen bag KBH.dk modtager med glæde tip, feedback og forslag til historier, så sitet løbende kan udvikle sig, blive bedre, vokse og på sigt blive københavnernes foretrukne medie om deres by. 

KBH.dk kan findes på de sociale medier Facebook, Twitter og Instagram.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip