Ukendt helt efterlyses: Trådte til, da Henrik pludselig faldt om med hjertestop

Takket være en ukendt helt er Henrik Hopstock fra Værløse i live i dag. Den 29. januar faldt han om med hjertestop på Værløse Station.

En anden rejsende ilede til hjælp og reddede hans liv med hjertemassage. Det forklarer Henrik Hopstock i et debatindlæg i Lokalavisen.  

- Jeg har fået fortalt, at der “blev gået til den” med stød mv. på perronen fra en person, der tilfældigt var til stede, inden ambulancen kom, skriver han i indlægget.

Henrik Hopstock kom på Rigshospitalet. Efter en måned med operationer og en måned hjemme er han begyndt at kunne samle sig om, hvad der skete. Hukommelsen er hullet, og han forsøger at stykke begivenhederne sammen.

Han har endnu ikke helt styr på det, men føler, at en tak er på sin plads.

Læs også: Hun finder en forladt baby i en bunke affald, men vent til du ser hendes ansigt 2 år senere

- En kæmpe tak fra mig til den (de) person/personer, der smed alt hvad de havde i hænderne for at få mig til at overleve. Uden dig/jer kunne jeg ikke sidde er ved pc'en og skrive dette indlæg. TAK!, lyder det fra den glade mand.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip