20-årig kvinde dræbt i højresvingsulykke i København

Det var en kun 20-årig kvinde, der lørdag blev kørt ned og dræbt af en turistbus i det indre København. Det oplyser Københavns Politi.

Kvinden kom kørende ad Store Kongensgade, hvor en højresvingende turistbus overså hende.

»Vi har fået underrettet forældrene, og der er tale om en 20-årig pige. Det var en helt klassisk højresvingsulykke, hvor den højresvingende bus overser hende og kører hende over,« siger vagtchefen ved Københavns Politi til BT.

Vagtchefen oplyser, at der er tale om en dansk bus.

»Vi vil ikke begynde at kaste os ud i, hvilket selskab der er tale om, men det var en dansk turistbus, der var ude og køre med turister,« siger han.

Ulykken skete i krydset ved Store Kongensgade og Dronningens Tværgade tæt ved Kongens Nytorv. Krydset er lørdag normalt stærkt trafikeret af handlende til byens butikker.

»Chaufføren er selvfølgelig dybt rystet, sådan noget gør ingen jo med vilje. Nu er der en række ting, der træder i kraft automatisk. Der er nogle folk, der har overværet dette, og vi har allerede forhørt os blandt vidner og dem, der var med i bussen, om de har behov for krisehjælp. Samtidig har vi de pårørende, vi skal tage os af,« siger vagtchefen.

 

Dagens Gossip