Efterlysning: Genkender du denne vindueslurer?

Et villakvarter i Nakskov har været plaget af en stribe indbrud i november. Men nu har politiet delt et billede af en mistænkelig mand i håbet om, at nogen kan genkende den formodede indbrudstyv.

Den 15. november om aftenen blev mindst 4-5 hjem på Ejervænget, Rosnæsvej og Tårsvej i Nakskov udsat for indbrud. Efterfølgende er politiet kommet i besiddelse af overvågningsbilleder fra et hjem i området.

Det skriver Folketidende.dk.

Billederne stammer fra en privat husejer, der har installeret overvågningskameraer. Ejeren var ikke hjemme den pågældende aften.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Af de lidt slørede billeder fremgår det, at en ung mand med tophue og hættetrøje eller fleecetrøje lurer ind gennem vinduet til huset. Der kan svagt skimtes nogle bogstaver og tal på trøjen.

Videoen afslører, at det er et mærkat om videoovervågning, der får den formodede tyv til at smutte igen.

Det er politiets teori, at den unge mand på overvågningsbillederne er identisk med den person, som formentlig bag alle indbrudene i villakvarteret, skriver Folketidende.dk.

Politiet hører meget gerne fra folk, der kan genkende manden på billedet. Oplysninger kan gives til politiet på telefon 114 eller på mail [email protected].

SE STORT BILLEDE NEDENFOR

 

Dagens Gossip