Hollandsk rockerklub på vej til Danmark

Den hollandske rockerklub Saturdarah MC ønsker at slå sig ned i Danmark, og ifølge kilder med indsigt i miljøet er planerne særdeles fremskredne.

Over for Ekstra Bladet bekræfter politiet rockerklubbens målrettede forsøg på at slå rødder på Sjælland.

- Vi har gennem nogen tid været meget opmærksomme på Saturdarah MC. Vi følger deres aktivitet ganske tæt, siger Tormod Christensen, vicepolitiinspektør, Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter, til Ekstra Bladet.

- Klubben har på deres hjemmeside beskrevet et ønske om at åbne i Danmark, ligesom vi har efterretninger om, at de har kontakt til kriminelle i Danmark med henblik på at åbne en afdeling, siger Christensen.

Han vil ikke uddybe, hvem de pågældende personer er. Men tilføjer:

- Et af de uafklarede spørgsmål er, hvordan det øvrige rockermiljø i Danmark vil reagere, hvis Saturdarah MC slår sig ned i Danmark.

Ifølge samarbejdsaftalen mellem Hells Angels og Bandidos tillader de to klubber ikke, at andre klubber af samme karakter åbner afdeling i Danmark. Og dermed kan kimen til et nyt konfliktscenarie være lagt.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er det en blandet gruppe kriminelle indvandrere nord og vest fra København, der er i kontakt med Saturdarah MC.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip