Kvinde vågnede midt om natten, da hun mærkede en tunge mellem benene - kæresten sov ved siden af

En unavngiven kvinde fik sit livs ubehageligste overraskelse en tilfældig nat, mens hun og kæresten sov i dobbeltsengen i deres hjem i Australien.

Kvinden vågnede, da hun pludselig mærkede en slikkende tunge på sine kønsorganer. Hun var overbevist om, at det var hendes kæreste, der var på spil. Men efter 20 sekunder opdagede hun til sin store skræk, at kæresten lå ved siden af og sov, skriver den britiske avis Daily Mail.

Det viste sig, at det var en 35-årig psykisk syg mand, der var brudt ind i huset i Sydney og havde taget plads mellem hendes ben. I en fart greb kvinden fat i sin kæreste og hviskede, at der var nogen i sengen.

Læs også: Mor tror, at hendes mand og datter laver morgenmad - men dette syn møder hende i køkkenet

- Hvad fanden…Hvem er du?, skreg kæresten og sprang ud af sengen.

Den ubudne gæst svarede:

- Undskyld, undskyld, jeg troede, at det her var pensionatet. Hoveddøren var åben.

Kæresten smed den 35-årige mand ud af huset. Kvinden brød fuldstændig sammen og var dybt ulykkelig over episoden, der fandt sted i februar 2015.

Nu har den ubehagelige sag været for retten, og den 35-årige overfaldsmand, Joseph Taouk, erklærede sig skyldig i alle forhold og har fået to års fængsel.

Læs også: Kenyansk mand kan ikke have sex, fordi hans penis er 10 gange større end andre mænds

Politiet fangede hurtigt Joseph Taouk, fordi hans DNA var på kvindens tøj, og han optrådte på et overvågningskamera på gaden ved parrets hjem.

I retten læste dommeren et brev op fra Joseph Taouk, hvor han undskyldte overfor kvinden og forklarede, at han var psykisk syg og blot fulgte de stemmer, han hørte.

Eftersom Joseph Taouk har siddet fængslet i mange måneder inden retssagen, er han en fri mand til marts næste år.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip