Onde tyve stjæler Pjerrots kostume

Mandag eftermiddag udviklede sig i en trist retning for Cirkus Arenas Pjerrot. Den karakteristiske cirkusklovn har nemlig fået stjålet sit kostume, der lå i en af cirkussets biler.

Bilen med både Pjerrots kostume og rekvisitter forsvandt fra sin plads foran Cirkus Arena i Bellahøj mandag ved 15-tiden.

Christian Warrer, der står for cirkussets markedsføring, forklarer, at tyveriet er blevet meldt til politiet, og at han og resten af personalet nu bare kan krydse fingre for hurtig aktion.

- I første omgang spekulerer vi selvfølgelig på, om vi kan nå at få syet et nyt kostume. Det er nok tvivlsomt, og vi er egentlig ikke kommet længere lige her og nu, men vi håber rigtig meget på, at det dukker op, siger han.

- Hvis der render en Pjerrot rundt, så er det altså en falsk Pjerrot, der har stjålet kostumet. Vi må håbe på, at nogen henvender sig til politiet, så vi lynhurtigt får det fundet igen, fortsætter han.

Ifølge Christian Warrer er bilen med klovne-godset blevet set to steder i Københavnsområdet, siden den blev stjålet. En af gangene var tyvene åbenlyst ved at pille det karakteristiske Cirkus Arena-logo af bilen.

- Nu må vi se. Bilen er jo rimelig letgenkendelig. Det er ikke den smarteste bil at stjæle, og man bliver nok også genkendt, hvis man render rundt i hans kostume, siger han.

Kostumet skal allerede i brug igen tirsdag, og det er endnu ikke afgjort, hvad Pjerrot skal stille op, hvis kostumet ikke er dukket op til den tid.

- Så langt er vi ikke kommet endnu. Det ser jo lidt tosset ud, at han står der helt hvid i hovedet og så i almindeligt tøjt, siger Christian Warrer.

Bordeaux rød Kia Carneval med registreringsnummer TN 96908

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip