Politiet beder om hjælp: Her er bilisten, som kørte 93-årig kvinde ihjel

I onsdags blev den 25-årige Ali Hamid Sharifi varetægtsfængslet in abentia.

Politiet mener at have begrundet mistanke om, at det var ham, der gjorde sig skyldig i uagtsomt manddrab den 4. januar, hvor en 93-årig kvinde klokken 20.15 blev kørt ned.

Ulykken skete på Sigridsgårdvej i Brabrand, og kvinden døde efterfølgende af sine kvæstelser. Bilisten flygtede fra stedet.

Læs også: 93-årig kvinde dræbt i ulykke: Politiet finder bil, men leder efter flugtbilis

Politiet opsporede relativt hurtigt bilen på en adresse i Egå. Men det har endnu ikke været muligt at få fat i Ali Hamid Sharifi, der tilsyneladende er gået under jorden. Han deltog derfor ikke selv i retsmødet.

Kendelsen forventes at kunne danne baggrund for en international efterlysning via Interpol. Politiet formoder nemlig, at den 25-årige mistænkte flugtbilist kan have forladt landet.

Han har tilknytning til Brabrand, hvor han formodes at have opholdt sig i mere end et år. Ali Hamid Sharifi er dog britisk statsborger. Han menes at have familierelationer i flere andre lande, hvorfor han også vil blive efterlyst internationalt.

Billedet af ham er taget umiddelbart inden ulykken, men det kan ikke udelukkes, at han har skiftet udseende og eventuelt fået ny frisure.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip