Se billederne: Forsvarets eksperter undersøger mulig bombe

Forsvarets eksperter skal »vurdere bomben som eksperter,« siger talsmand for Københavns Politi, Hans Sinding, til TV 2 News.

»Jeg kan sige, at der er både kabler ind og ud i køretøjet. Der er nogle ting i køretøjet, som virker meget mistænkeligt,« siger han.

Køretøjet blev fundet ud for Landgreven 2 og har medført, at et større område er afspærret. Det drejer sig om Borgergade fra Gothersgade til Dronningens Tværgade, og Store Kongensgade er spærret fra Palægade og omkring 100 meter væk fra Kgs. Nytorv.

Læs også: Mistanke om bilbombe i indre København

Hans Sinding oplyser videre, at man kan blive bedt om at forlade området.

»Lige nu evakuerer vi kun det nærmeste. men hvis forsvaret sprængningseksperter mener, der er tale om en bombe, så vil vi selvfølgelig sprede området lidt mere, for der er tale om et køretøj,« siger han til TV 2 News og opfordrer borgerne til at følge politiets anvisninger.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

»Hvis man bliver kontaktet af politiet og bliver bedt om at forlade sin bopæl eller kontor, så skal man selvfølgelig gøre det. De afspærringer, vi har sat op, dem mener vi alvorligt. Man har ikke nogen mulighed for at komme til sin bopæl, hvis man er uden for det afspærrede område,« siger han.

Se billederne nedenunder.....

 

Dagens Gossip