Roskilde-duo ville have Orange Scene alene

- Det er det største, man kan komme til i Danmark.

Udmeldingen er kontant efter dancehall-duoen Klumben og Raske Penge søndag eftermiddag gik af Orange Scene på Roskilde Festival.

Duoen, der står bag gedigne hits som "Yndlingsstof" og Faxe Kondi" fik på den store scene én af de største drømme opfyldt.

En drøm, de kunne have delt med det slæng af kolleger, de omgiver sig med, for de kunne i princippet have taget så mange sangere og gæsteoptrædener med, de ville. I stedet valgte duoen at gå på scenen alene med kun et par korte besøg fra TopGunn.

- Vi kunne godt have haft hele det danske dancehall-miljø med på scenen, siger Raske Penge med det borgerlige navn Rasmus Poulsen, og erkender, at der er tradition for at lave dancehall-koncerter om til et mekka af forskellige artister.

- Vi talte meget om det inden, og vi var faktisk ikke helt enige. Det var Christian (Klumben, red.) der sagde "lad os nu bare spille vores musik". Og han havde ret, det var klogt. Vi kan jo godt bære det.

- Men alle har spurgt, om vi ikke skulle have nogle svedige gæster med., fortæller Raske Penge, mens Klumben, der i virkeligheden hedder Christian Andersen, uddyber:

- Vi ved ikke, om vi nogensinde får chancen for at spille på Orange igen, og hvis man kun får denne ene gang, så skulle det være os, der stod på scenen og vores show.

- Jeg havde bare lyst til, at det var os to, der skulle skinne. Og nu har vi bevist, at vi kan klare det selv, siger han.

Resten af søndagen, der er den sidste dag på dette års Roskilde Festival, vil de bruge på at få indhentet alt det, de har afholdt sig fra på grund af koncerten.

- Nu skal vi holde festival. Vi har jo gået og sparet os selv og gået tidligt i seng og alt muligt og ikke røget den fede. Men nu skal der tages revanche, der skal festes og hygges.

Newspaq

 

Dagens Gossip