Er du andenprioritet? 15 % elsker deres kæledyr mere end deres partner

Hvis du nogle gange føler dig som anden prioritet i dit forhold, så kan der være noget om snakken. En ny undersøgelse viser nemlig, at op mod 15 % elsker deres kæledyr mere end deres partner.

For to dage siden var det ”Elsk dit kæledyr-dag” en dag de færreste kender til, men som i bund og grund handler om, at man giver sit kæledyr lidt ekstra kærlighed. For nogle mennesker er det slet ikke nødvendigt, for de giver allerede deres kæledyr mere end nok kærlighed. Faktisk er der en stor gruppe mennesker, der giver mere kærlighed til deres kæledyr end til deres partner.

I England har der været en undersøgelse, hvor 1.254 personer på tværs af landet deltog, og resultatet viste, at 15 % elsker deres kæledyr mere end de elsker deres partner. En tredjedel fortalte, at de elskede deres partner og deres kæledyr lige meget, mens den resterende del sagde, at de elskede deres partner mere end deres kæledyr.

”De mener kæledyr skal behandles på samme måde som børn”

Undersøgelsen blev foretaget af Maguire Family Law i lyset af det stigende antal af skilsmisser, hvor parrene skændes om, hvem der skal have lov til at beholde kæledyret.

”Vi ser et stigende antal af skilsmisser og separeringer, hvor folk skændes om, hvem der skal få lov til at beholde hunden, katten, hesten eller andre kæledyr,” lyder det fra James Maguire, der er administrerende direktør for Maguire Family Law, inden han fortsatte.

”Selvom vores undersøgelse viste, at en tredjedel af kæledyrsejere i et forhold mener, at dyr skal behandles på samme måde som børn, når de skilles, så mener loven desværre ikke det samme,” fortalte Maguire.

James Maguire opfordre derfor kæledyresejere til at skrive en ægtepagt for dyr, hvor man altså på forhånd har afklaret, hvad der skal ske med kæledyret, hvis man vælger at gå fra hinanden.

Læs også

Ejer efterlod hund i 2 uger: Den blev aflivet på stedet

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip