Fantastisk køkkentip: Smør tandpasta på dine pander

På Facebook deles der ofte tips og tricks til hjemmet. Senest er der kommet et nyt rengøringstip frem, som hjælper dig med de beskidte pander, hvor der sidder brændte madrester og fedt.

For mange mennesker er madlavning en stor fornøjelse, men den efterfølgende opvask er til gengæld knap så sjov. Derfor er der en del, der udskyder den til senere på aftenen, og pludselig er der gået flere dage, hvor de beskidte pander og gryder fortsat står og fylder op.

En beskidt pande fyldt med olie og andre rester er noget af det, der er sværest at gøre bugt med i et køkken, men heldigvis kommer der af og til nogle helt specielle og unikke rengøringstip på de sociale medier, som alle ville nyde godt at kende til.

Senest er det i den store Facebook-gruppe, 5-Minute Crafts, der direkte oversat betyder 5-minuters håndarbejde. Det er en Facebook-gruppe, hvor brugerne kan dele alle mulige smarte tips til rengøring, håndarbejde og andre finurlige ting, som kan hjælpe en i hjemmet, uden at det skal tage alt for lang tid.

Tag tandpastaen med ud i køkkenet

Selvom tandpastaen primært bruges til at rengøre dine tænder, så er der god grund til at hive den med ud i køkkenet i et par minutter. Du kan nemlig bruge det til at rengøre dine pander, så de på ganske få minutter er så rene som nye.

Sådan gør du 

Foto: 5-minute crafts - Facebook

1.Først skal du presse en god klat tandpasta ud på den beskidte pande. 

Foto: 5-minute crafts - Facebook

2. Derefter tager du en svamp og tvære det rundt på panden i cirkulære bevægelser. Hele panden skal gerne være dækket af tandpastaen. 

Foto: 5-minute crafts - Facebook

 3.Nu tænder du for det varme vand på vandhanen, og fortsætter med at køre svampen rundt i cirkulære bevægelser, indtil der ikke er mere snavs på panden. Det skulle ikke tage mange sekunder. 

Foto: 5-minute crafts - Facebook

Tricket der er blevet delt på Facebook for nyligt, har fået flere tusinde kommentarer, hvor de fleste måber over, hvor effektivt det fungerer. Samtidig er der mange der skriver, at det er noget, de selv har tænkt sig at gøre i fremtiden, da det sparer dem for en del tid og en masse kræfter, som man ellers normalt skal lægge i at rengøre en fedtet og beskidt pande.

Læs også

Mor deler fantastisk rengøringstip – Folk er forbløffede

 

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip