Klara fik pludselig ondt i maven på sit nye job - få timer senere var hendes liv ændret for altid

Foto: Privat

Den 22-årige Klara havde en travl dag på sit nye job, da hun begyndte at få voldsomme smerter i maven. Efter et møde på to timer, blev hun nødt til at tage hjem. Her gik det op for hende, at hun havde smækket sig selv ude af sin lejlighed, og så gik det pludselig løs.

Klara Dollan på 22 år var spændt, da hun tog toget til sit nye arbejde fra sit hjem i det nordvestlige London. 

Hun var klar til at begynde sin nye tilværelse som salgsleder, men pludselig måtte hun omstille sig på en helt anden rolle. Det skriver Daily Mail.

Læs også

Hun vejede næsten et halvt ton og var verdens tungeste kvinde: I dag er hun uigenkendelig

Den 22-årige mødte på jobbet og fik langsomt mere og mere ondt i maven. Efter et to timer langt møde var smerten så ubærlig, at hun var nødt til at tage hjem.

Da hun stod på trappen ved sin lejlighed, gik det op for hende, at hun havde smækket sig selv ude om morgenen. Derfor ringede hun til en låsesmed, som dog først kunne komme to timer senere. Imens blev smerterne i maven stærkere og stærkere.

Hun havde taget p-piller hver dag og sprunget sin menstruation over i månedsvis. Derfor formodede hun, at smerterne skyldtes, at hun nu alligevel havde sin menstruation på vej. Smerterne tog til. Klara Dollan gik frem og tilbage på trappesatsen for at prøve at dulme dem.

"Nu og da kom der en smerte, hvor jeg var nødt til at holde fast i gelænderet. Smerten stoppede så, men jeg kunne ikke stå stille. Jeg blev ved med at gå rundt, op og ned ad trapperne i bygningen," forklarer hun til mediet.

Låsesmeden kom. Klara Dollan blev lukket ind i lejligheden, hun deler med sin mor. Den næste halve time gik hun frem og tilbage mellem sit værelse og badeværelset. Moderen var på arbejde. Men naboen hørte hende skrige, og den 22-årige formåede at åbne døren for naboen, der ringede efter en ambulance.

"Jeg fik en ekstrem trang til at presse. Så kom hovedet ud. Min nabo stod i gangen, og jeg skreg: “Det er en baby, åh Gud! Det er en baby!”, husker den 22-årige.

Få minutter senere holdt hun sin lille datter, som hun ikke havde den fjerneste anelse om var på vej få timer tidligere.

Ambulancen tog mor og datter på hospitalet for at tjekke begges helbred. Herfra måtte den nybagte mor foretage et opkald til den nu meget overraskede mormor.

Hun sagde “Hvordan er det muligt? Jeg så dig i morges, og du var ikke gravid," siger Klara Dollan om opkaldet til sin mor.

Og det er et godt spørgsmål. Klara Dollan havde fem måneder før fødslen slået op med sin kæreste gennem to og et halvt år. Hun havde taget en smule på - svarende til en størrelse - men havde tænkt, at det formentlig skyldtes trøstespisning oven på bruddet.

På dette billede er Klara 7 måneder henne, uden at vide det. Foto: Klara Dollan

Vægten havde hun taget på sådan lidt over det hele, men i bagklogskabens lys kan hun huske, at hun kort undrede sig over, at maven var lidt hård i den øverste del.

"Jeg spurgte jordemoderen, hvordan det var muligt. Hun sagde, at det var sket for masser af kvinder før, men mest dem, som er overvægtige. Min læge sagde, at jeg ikke var den første af den type graviditeter, han havde set," siger den nybagte mor.

Hun formoder, hun blev gravid på en ferie, hvor hun var på antibiotika og kastede op flere gange - hvorfor p-pillen måske ikke har virket efter hensigten.

Læs også

Demi Lovato i stort vægttab - men hun vil bestemt ikke hyldes af én simpel grund: Sådan ser hun ud i dag

 

 

Dagens Gossip