Mor til 2 deler genialt trick: Sådan slipper du for hektiske morgener

Foto: Shutterstock.com

En australsk mor var træt af de mange hektiske morgener, hvor hun skulle bruge alt for meget tid på at få hendes døtre i tøjet. Hun fandt dog en løsning, som også kan hjælpe mange andre familier.

Enhver forældre ved hvilket stress der kan være om morgenen, hvis ens barn eller børn ikke er medgørlige.

En af de mest besværlige ting, kan være at udvælge det tøj, som børnene skal have på, og endnu svære at få børnene til at iføre sig det.

Læs også

Hvis du ser sådan et mærke på dit barn, skal I hurtigst muligt på skadestuen

Enten børnene bare ikke tage sig sammen til at få det på, eller også gider de simpelthen ikke have den ene trøje på lige netop den morgen.

En australsk mor kommer dog de mange forældre til undsætning, som netop har disse problemer med deres børn om morgenen. Hun har nemlig delt sit trick, som hun benytter på sine to børn, så hun slipper for de hektiske morgener.

Det skal man gøre

Til det australske medie Whimn fortæller Lisa Lamond, at hendes døtre selv vil iføre sig deres tøj fra top til tå, men det er der ikke altid tid til.

“Mine døtre kan godt lide selv at tage tøjet på fra top til tå. På dage hvor jeg arbejder, er der dog ikke tid til den ekstra time det kan tage, mens de tager sokker på,” lyder det fra moren, der kommer med sit trick:

“Så det bedste råd jeg kan give, er, at give børnene tøjet på aftenen før, så de er klar til at gå med det samme,” lyder det fra moren.

Lisa Lamond giver altså sine døtre tøjet på om aftenen, og så ligger de og sover i det natten over. Når det så bliver morgen, er det kun ganske få ting, som moren skal nå.

“Når de vågner, så skifter jeg deres ble, giver dem sko på, og så er vi klar til at komme ud af døren. Der virker perfekt, og passer godt ind i vores liv i øjeblikket” fortæller hun.

Foruden tricket med at lade sine døtre iføre sig tøjet inden sengetid, så har den australske mor gjort meget ud af at gøre livet med to børn lettere. Indkøb har altid været svært ,og derfor planlægger hun i stedet sine indkøb på nettet, så de står pakket, når hun henter dem i butikken.

Hvad gør du, for at gøre livet med små børn lettere?

Læs også

Sønnen blev vraget før skoleballet: Da denne fremmede dukker op, taber mor fatningen

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip