Oversigt: Mødre

Asteroide rammer med 100% sikkerhed jorden: Ifølge forsker skal verdens ledere handle nu

Det er uundgåeligt, at en stor asteroide vil ramme Jorden. Det kan potentielt føre til udryddelse af menneskeheden, medmindre verdens ledere handler nu. Det siger en topforsker fra NASA.

73-årig føder tvillinger, så får den 82-årige far et hjerteanfald

Den 73-årige fødte tvillinger efter reagensglasbehandling, dagen efter blev børnenes far indlagt på grund af et hjerteanfald.

Mor raser over, hvad Starbucks-barista skrev på datterens kop

En mor var langt fra tilfreds med, hvad en ansat havde skreget på datterens kop, da hun skulle have en kaffe på Starbucks.

Lånte venindens makeup-børste: Det kostede hende næsten livet

En 27-årig mor havde aldrig nogensinde forestillet sig, at hun skulle være tæt på at miste sit liv, da hun lånte sin venindes makeup-børste. Hun fik beskeden fra lægerne, at hun godt kunne begynde at sige farvel.

Mor vil have 14-årig datter til at få plastikoperationer: “Grimme mennesker kommer ingen vegne”

En mor sparer hver måned mere end 1.500 kroner op, så hendes 14-årige datter kan få plastikoperationer. Det er nødvendigt, for grimme mennesker kommer ingen vegne, fortæller hun.

37-årig mor påstår, at hun shoppede for 25.000 kroner i søvne

En 37-årig mor har brugt for intet mindre end 25.000 kroner på shopping i løbet af natten. Det er mærkelige ting, som hun har købt, og det mest bizarre er, at hun har været i søvne, mens hun gjorde det.

Mor tvinger fly til at vende om.... Hun havde glemt sin baby

Det var en utrolig bizar situation, som et par piloter var ude for, da de skulle flyve til Kuala Lumpur i weekenden. De fik nemlig besked fra personalet ombord på flyet, at en kvinde havde glemt sin baby i afgangshallen, og de skulle derfor vende om.

Tragisk sag: 11-årig pige tvunget til kejsersnit

En sag har rystet store dele af Argentina, hvor en 11-årige pige ikke kunne få en abort og i stedet måtte give en alt for tidlig fødsel via kejsersnit.

Mor kastede 5-årig søn ud fra balkon på 20. etage

Det vides ikke hvorfor, at en 37-årig mor valgte at kaste sin 5-årig søn ud fra en balkon, inden hun selv valgte at hoppe efter.

Mor skulle flyve 10 timer med spædbarn: Se hendes rørende gestus

En mor skulle flyve 10 timer med sin 4 måneder gamle baby. Hun havde derfor forberedt noget til mere end 200 medpassagerer ombord på flyet.

Hun forsøgte at sælge sin 13-årige datters mødom for 156.000 kroner

En tidligere model skal ind og sidde i de næste 4½ år, og så har hun samtidig mistet forældremyndigheden over sine to børn, da hun forsøgte at sælge sin blot 13-årige datters mødom til en velhavende mand.

Ad 728x90