Fra snedkerpige til forsikringsdirektør

Forsikringsfolk bliver gerne i branchen hele livet. Faktisk har en del af Pia Eienstrands kolleger hos Hansson & Partners arbejdet sammen i over 25 år, og nogle af dem lærte i sin tid hende op.

Selv har 47-årige Eienstrand en atypisk baggrund for en forsikringsdirektør.

- Som ung vidste jeg ikke, hvad jeg ville, og prøvede en del. Jeg læste sprog, var servitrice og arbejdede tre år på et snedkerværksted, fortæller sydjyden, der efterfølgende faldt over et kontorjob i forsikringsbranchen.

Det tændte en gnist hos den enlige mor, som til trods for manglende erfaring fik stillingen. Manden, der ansatte hende, var tidligere Aon-direktør Klaus Hansson. Da han i 2003 startede Hansson & Partners, fulgte Pia Eienstrand med.

I første omgang som assistent, indtil hun i 2006 blev færdiguddannet som forsikringsmægler. Året efter indtrådte Eienstrand i selskabets partnerkreds.

- Der er stort potentiale i at overtage en del af administrationen fra forsikringsselskaberne. Her kan vi skabe bedre løsninger. Desuden oplever vi stigende efterspørgsel efter uvildig rådgivning om firmapensionsordninger. Især modne medarbejdere har behovet. Endelig skal vi bruge unge, dygtige folk, der kan komplementere vores erfarne hold. Vi har tilknyttet flere jurastuderende og vil tilskynde studentermedhjælperne til at gøre karriere her, siger Eienstrand, der bor i Kolding.

 

Dagens Gossip