Sarah Louise Christiansen langer ud efter danske mænd: ‘Det er simpelthen så vattet’

Foto: Ritzau Scanpix

Realitystjernen Sarah Louise Christiansen lægger ikke fingrene imellem i et nyt blogindlæg, hvor hun fortæller om dating og kalder de danske mænd for vattede.

Blogger og realitystjerne Sarah Louise Christiansen er stadig ved at finde sig til rette i sin nye tilværelse som single.

Sarah Louise Christiansen, som blandt andet har medvirket i TV3-programmet 'Forsidefruer' og er mor til tre, har været på datingmarkedet før og er ikke ubetinget begejstret for de danske mænds opførsel.

Det fortæller hun i et nyt indlæg på sin blog.

Læs også

Amalie svinet til på tv: Du er bare en, man kan grine af

- Min veninde var på date med en fyr, som sagde til tjeneren, at de betalte hver for sig med et smil, og at han gerne ville se hende igen. Det synes jeg sgu ikke er særlig alfahan-agtigt. Okay, måske, hvis han var på SU og havde varslet det. Men dette var en mand med fast job, skriver Sarah Louise Christiansen i indlægget og tilføjer:

- Jeg synes ofte, at jeg hører om den slags, og det er simpelthen sådan et vattet danskermand-syndrom. I udlandet er folk ved at falde bagover, når man fortæller om, hvor lidt gentlemen, der er over danske mænd.

Sarah Louise Christiansen har dog også et bud på, hvordan de danske mænd er blevet sådan:

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

- Jeg mener også, at Danmark sidste år ‘vandt prisen’ for at have de mest usexede kvinder i verden i forhold til påklædning. Måske går det hånd i hånd? Kvinderne droppede stiletterne, hoppede i sneakers og praktisk tøj, så de kunne klare alting selv. Og i den proces, kastrerede vi de danske mænd?

Hvis en mand gerne vil gøre indtryk på Sarah Louise Christiansen, skal han finde de gode manerer frem:

- Jeg kan da godt lide, at en mand lige holder døren eller åbner bildøren, siger han går på toilettet og klarer regningen på vejen. At han holder mit glas fyldt og støtter mig, når jeg er ved at snuble på brosten i mine høje hæle, skriver Sarah Louise Christiansen.

Du kan læse hele Sarah Louise Christiansens blogindlæg lige her.

Sarah Zobel og Burhan G er gået fra hinanden

Stjerneparret Burhan G og Sarah Zobel har besluttet sig for at gå hvert til sit. Det afslører de begge torsdag eftermiddag.

Amalie bagtaler Sarah Louise: ‘Hun er pinlig’

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip