Bruden kigger på sin døve mand ved alteret, løfter en arm og laver tegn, der får tårerne til at trille

Foto: Youtube/Dreamlife Photos&Video

Tårene fik frit løb sidste lørdag, da den australske brud Elizabeth Shoesmith overraskede sin gom med en særlig hilsen på deres bryllupsdag.

Australske Elizabeth Shoesmith havde en særlig overraskelse i ærmet til sin kommende mand på deres bryllupsdag lørdag den 27. januar.

Før hun gik ned ad kirkegulvet, sendte 41-årige Elizabeth Shoesmith nemlig en  bevægende kærlighedserklæring til Scott Shoesmith, som har været døv, siden han var barn.

Det skriver australske news.com.au.

Læs også

Ung kvinde får stor tatovering i ansigtet - nettet er i chok over motivet

Efter parret mødte hinanden, begyndte Elizabeth Shoesmith at lære tegnsprog og op til bryllupsdagen havde hun øvet sig på Christina Perris sang 1.000 years. På parrets store dag fremførte bruden den romantiske sang for sin kommende mand ved brug af tegnsprog.

- Hver gang, jeg øvede det op til dagen, lavede jeg fejl eller gik i sort. Men da min søn efterlod mig for enden af kirkegulvet, holdt jeg øjenkontakten med Scott og kiggede ikke væk. Jeg følte ærlig talt, at der ikke var andre i rummet. Det øjeblik, jeg begyndte at lave tegnene til sangen, brød han ud i tårer. Det gjorde gæsterne tilsyneladende også, men fordi jeg fokuserede på Scott, anede jeg det ikke, siger Elizabeth Shoesmith til news.com.au.

Scott Shoesmith kunne ikke holde tårerne tilbage, da han så sin kommende kones romantiske gestus. Han brød ud i tårer, og det rørende øjeblik blev foreviget i en video, som siden har floreret på de sociale medier og er blevet afspillet mere end 417.000 gange.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

Selvom det nygifte par ikke havde regnet med, at deres intime øjeblik, ville blive set af så mange mennesker, kunne de ikke være stoltere af videoens budskab og den positive modtagelse.

Elizabeth Shoesmith har modtaget mange beskeder fra folk over hele verden, der fortæller hende, hvor rørte de blev over videooptagelserne fra hendes og Scotts bryllup.

Parret mødte hinanden på datingapp’en Tinder for to år siden og blev gift ved en bryllupsceremoni i Sydney.

Du kan se den rørende video fra Elizabeth og Scott Shoesmiths bryllup lige herunder.

 

32-årig mand har fået forstørret sine læber over 20 gange - nu kan ikke lukke munden

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip