Linse løfter sløret for vildt karriereskift: 'Jeg har simpelthen taget springet og gjort det'

Foto: Ritzau Scanpix/Camilla Rønde

Linse Kessler er rykket til Spanien, hvor hun er ved at åbne sin egen bed and breakfast. Det afslører realitystjernen mandag i en video på Facebook.

Den populære realitystjerne Linse Kessler åbner sit helt eget bed and breakfast i den spanske landsby Mijas på Costa del Sol.

Det afslører hun mandag i en video, som hun har delt på sin facebookside:

- Har vi ikke alle sammen på et eller andet tidspunkt i livet tænkt; Hold kæft, hvor kunne jeg godt tænke mig at bo i et varmt, dejligt land? Måske arbejde? Jeg har gjort det nu. Jeg har simpelthen taget springet og gjort det. Og her, der åbner jeg Linses Bed & Breakfast. Velkommen, lyder det fra en dansende og storsmilende Linse Kessler.

Læs også

Linse Kessler kaster sig ud i nyt projekt: ‘Jeg har fået verdens bedste idé’

Hendes nye projekt udspringer af en drøm, som hun har haft siden slutningen af 20’erne. På sit website forklarer Linse Kessler dog, at hun ikke kunne forlade moderen Mopper, fordi hun ikke ville flyve.

Efter Mopper døde i november 2016, talte Linse Kessler med samarbejdspartneren Fremtids Peter om sin gamle drøm. Derefter besluttede hun sig for at forfølge den.

- Vi er allerede flyttet herned og er ved at gøre klar med de sidste ting. Og inden længe kan du få muligheden for at komme ned og holde ferie på mit B&B. Vi har en super dejlig villa med pool, hottub, otte fantastiske værelser og en sød spansk dame, der hjælper os med at lave en lækker morgenbuffet til gæsterne, skriver Linse Kessler på websitet.

Læs også

Linse i chok over Lebbe-Lone: ‘Jeg er smækfornærmet’

Linse Kesslers projekt betyder selvfølgelig, at hun kommer til at bo langt fra sin familie. Det har ikke været nogen nem beslutning for realitystjernen, men hun er fortrøstningsfuld:

- Mange vil nok tænke hvordan jeg kan rejse fra min familie, og det har også været svært, men de kan hurtigt flyve herned og komme lige så tit de vil, og heldigvis har vi jo Facetime, som vi bruger hver dag, skriver Linse Kessler, som har taget hundene Jytte og Cino med sig.

Selvom Linse Kessler er flyttet til Spanien, betyder det ikke et farvel til realityprogrammet ’Familien fra Bryggen’, som holder pause denne sæson:

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

- Vi holder lige nu en pause med Familien fra Bryggen, men vi kommer selvfølgelig igen med en helt ny sæson senere på året, lover Linse Kessler.

Du kan se Linse Kessler præsentere sit nye projekt i videoen lige herunder.

Linse i stor sorg: Så dårligt har min pige det

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip