Dybt ulykkelig Geggo beder danskerne om hjælp: Udlover dusør på 5.000 kroner

Foto: Ritzau Scanpix

Realitystjernen Geggo udvalgte nøje de nye ejere, da hunden Karmas hvalpe skulle flytte hjemmefra. Men nu har situationen taget en dramatisk drejning.

Der lå omhyggelige og velovervejede beslutninger bag, da den populære realitystjerne Geggo skulle finde nye hjem til hunden Karmas fem hundehvalpe.

Men selvom Geggo nøje havde udvalgt hundenes nye ejere, gik det tilsyneladende ikke efter planen, da Karmas hvalpe flyttede hjemmefra.

Det fortæller Geggo i et opslag på Facebook.

Læs også

Geggos kontante besked til fans: Stop med at skrive til mig om mine hvalpe

- Et af de hjem, vi valgte, var hos en bekendt hunde-ven. Han skulle ikke betale for hende, og hun blev heller aldrig registreret i hans navn. Ligesom med de fire hvalpekøbere var aftalen (på skrift), at hvalpene ikke måtte videresælges, men skulle tilbage til os, hvis noget skete, skriver Geggo.

Selvom hvalpens nye ejer skulle have bekræftet dette og lovet den lille hund et godt hjem, endte han ifølge Geggo med at sælge den videre til en fyr fra Randers.

Geggo har forsøgt at få Old English Bulldog-hvalpen hjem igen, men den nye ejer nægter angiveligt at udlevere hunden:

Læs også

Geggo kom hjem til stor blodplet i sofaen: 'Hvad pokker er der sket??'

- På trods af, at vi har fortalt, at politiet er kontaktet, er hans egne ord, at han ‘bare vil påstå, hun er løbet væk’, når de kommer. Nogle mener, han har givet hunden til sin nevø, skriver Geggo, som er ulykkelig over situationen:

- Vi har en kærlig familie, der står klar til at give Malakit et dejligt hjem, og på nuværende tidspunkt aner vi ikke, hvordan hun har det, eller hvem, der har hende, skriver hun på Facebook.

Geggo udlover desuden en dusør på 5.000 kroner til den person, som kan hjælpe hende med at få hvalpen hjem:

Læs også

Geggo og kæresten har store nyheder: ‘Gud, hvor jeg glæder mig’

- Politiet arbejder ikke altid lige hurtigt, og vi er rent ud sagt røv-bekymrede for hende. Vi håber dog også stadig på, politiet kan hjælpe os, forklarer hun.

I opslaget har Geggo vedhæftet en håndfuld gamle billeder af Malakit, som dog nok er blevet større nu. 

Siden Geggo delte opslaget på Facebook tirsdag, har det fået mere end 4.000 delinger, 1.100 reaktioner og masser af kommentarer fra brugere, der udtrykker deres medfølelse.

Du kan læse hele Geggos opslag lige herunder.

Geggo og Cengiz gift i Las Vegas: Se hele det smukke bryllup lige her

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip