10 grunde til, at hun er din allerbedste veninde

Hvem er du uden din bedste ven eller veninde? Det er nærmest umuligt at forestille sig, ikke?

Med fare for at lyde som en Merci-reklame, så er der måske noget om, at vi glemmer at fortælle den ene ven, der har rørt vores hjerte som ingen anden, hvad hun betyder for dig (uden at have seks juleøl i blodet).

Derfor, hvis du kan kende din veninde i flere af disse punkter, så giv hende lige et kæmpe kram fra os:

1. Hun kan altid få dig til at grine
Uanset, hvor forfærdelig en situation, I befinder jer i, skal der ikke mere til end et enkelt sigende blik ud af øjenkrogen fra din bedste veninde, før I begge stikker i et hylende grin - og griner så meget, at I begynder at græde.
Og de ting, der giver jer de vildeste grineflip, er ikke noget, de andre omkring jer kan forstå. Det er kun jer og jeres meget interne humor.

2. I vil gøre alt for hinanden
Det er, som om hun ved det allerede inden du ringer og siger, der er noget galt. Og så er hun der med det samme for at holde dit hår, når du er fuld og knækker dig, eller tørre tårerne væk, når du græder over en fyr.
I har en fælles forståelse, respekt og kærlighed, som gør, at I kan flytte bjerge for hinanden, hvis det er nødvendigt. Du henter også gerne en fortrydelsespille for hende, uddeler et nødvendigt knytnæveslag til hendes værste fjende, eller tager toget halvvejs gennem landet midt om natten, hvis hun har brug for det.

3. Hun dømmer dig ikke
Det sker for os allesammen, at vi kommer til at træffe nogle uheldige beslutninger og gøre nogle dumme ting gennem livet.
Måske dømmer du allerede dig selv, når det sker, så det sidste, du har brug for, er egentlig, at folk omkring dig gør det samme. Det forstår din bedste veninde. Hvis hun fortæller dig, at det, du gjorde, var dumt, gør hun det fordi hun vil dig det bedste, ikke fordi hun dømmer dig personligt.

4. Hun bærer ikke nag
Som nævnt i punkt 3 begår vi allesammen fejl indimellem. Og det er godt, for dem kan vi lære af. Men nogle gange hænder det, at vores fejl går ud over andre end os selv. Når det sker for dig og din veninde, kan det godt være, hun bliver sur, men hun er hurtig til at tilgive dig, og hun vil aldrig bruge det mod dig.

5. Ingen “men”
At I ikke bærer nag over for hinanden, hænger i dén grad også sammen med, at I ikke tolererer dårlige undskyldninger fra hinanden. Når én af jer har dummet sig, er der ikke noget, der hedder “jamen, det var bare fordi, altså..”. Så giver man den anden en ordentlig undskyldning, og så er det meget let at komme videre derfra, uanset hvor graverende eller bagatel-agtig fejlen var i første omgang.

6. Alting er et eventyr for jer
Normalt er en tur i Netto eller på møntvaskeri ikke det mest ophidsende, man kan foretage sig.
Men det gælder ikke, hvis din bedste veninde er med. Hun kan sagtens finde på at spørge “må jeg komme med?” til de mest kedelige ting, du skal foretage dig. Og når hun er med, er det sådan set ligegyldigt, om I er på toppen af Mount Everest, på besøg hos præsidenten eller på indkøb i den lokale Fakta. I har en fest alle steder, bare I er sammen.

7. I er helt igennem loyale over for hinanden
Hvis du eller hun hører nogen snakke ilde om den anden, så kan de være sikre på at få igen. Så simpelt kan det siges.

8. Hun kender alle dine små hemmeligheder
Helt ned til din yndlingsdrink i byen, hvordan du foretrækker dine æg om morgenen, og at du aldrig spiser de grønne M&M’s, kender hun dig ud og ind. Næsten så meget, at det er helt uhyggeligt, for kender du overhovedet dig selv så godt? I det mere alvorlige hjørne er din bedste veninde også altid den, du går til med dine inderste hemmeligheder. Kun hun kender den sande grund til, at du løb hjemmefra, da du var ni. Kun hun ved, at du engang overvejede at være utro med din kæreste. Kun hun må nogensinde få at vide, at det var dig, der brækkede dig i adventsdekorationen til julefrokosten i ’99. Og kun hun kommer nogensinde til at vide det.

9. Der er ikke noget, der er pinligt
Normalt ville du grave dig langt ned i et hul, hvis du kunne komme til det, efter at have slået en ordentlig bøvs i et selskab, du ikke er vant til.
Med din bedste veninde kan du prutte, bøvse, træde i hundelorte og sige dumme ting - og det eneste der sker, er, at I får et ordentligt grineflip ud af det.

10. I fejrer hinandens succes
Mellem jer eksisterer jalousi og misundelse ikke.
Så snart der sker noget godt i dit liv, er hun den første, du ringer til. Også før, du skriver om det på de sociale medier, for hun ligefrem forlanger at vide den slags før resten af verden (så hun også kan skrive om din succes på Facebook).
Når hun får sit drømmejob, finder prinsen på den hvide hest, og også bare når hun har fundet den jakke, hun har drømt om i et år, til halv pris nede på Strøget, jubler du sammen med hende. Og du kan næsten blive i tvivl om, hvorvidt det var dig eller hende, der oplevede noget godt i første omgang.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip