10 meldes dræbt af skud på fransk satiremagasin

Bevæbnede mænd stormede onsdag Paris-redaktionen for det satiriske franske ugeblad Charlie Hebdo og dræbte mindst 10 personer, rapporterer nyhedsbureauet Reuters og franske medier.

En politimand er såret ved angrebet, skriver nyhedsbureauet AFP, som ikke bekræfter, at 10 er dræbt.

AFP citerer borgmesterkontoret i den franske hovedstad for, at mindst seks personer er alvorligt såret, mens en politikilde taler om én dræbt.

Det franske satiremagasin Charlie Hebdo har blandt andet udgivet et særnummer på 64 sider med en tegneserie, der beskriver profeten Muhammeds liv.

Det er angiveligt Muhammed-krisen i Danmark, der har inspireret til særnummeret. Bladet har tidligere modtaget trusler på grund af tegningerne og har været udsat for et brandattentat i 2011.

Den franske tv-kanal l iTELE rapporterer, at angrebet fandt sted midt i Paris, og et øjenvidne siger til tv-stationen:

- For omkring en halv time siden stormede to mænd med sorte hætter over hovedet ind i bygningen med Kalashnikovgeværer. Få minutter senere hørte vi mange skud, siger øjenvidnet, Benoit Bringer, som tilføjer, at han så mændene flygte fra bygningen.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip