10 ting, gifte kvinder er trætte af at høre

At være gift er fedt. Man har en at dele sit liv og tage på ferie med.

Men selvom det er dejligt, er nogle af kommentarerne, man får, virkelig irriterende.

Det mener i hvert fald bloggeren Korin Miller, som har lavet en liste over 10 ting, hun er trætte af at høre om sit ægteskab.

1. Nå, hvornår skal I så have børn?
Alle, fra din mor til din chef, begynder at spørger om det, fra det sekund, du siger ja i kirken. Har du været gift et stykke tid og allerede fået et barn? - Så spørger de, hvornår det næste kommer.

2. Hvordan er det så?
Leder du efter et eksistentielt svar? Det er ligesom at flyde på en narhval gennem et ocean af regnbuer med musik i baggrunden. Eller… det er præcis det samme som at være kærester - nu bare med fællesøkonomi.

3. Du er anderledes nu.
Okay… fordi jeg har fået en ædelsten på min finger, kan jeg endelig afsløre mit sande jeg. Seriøst? Hvad prøver du at sige?

4. Hvornår skifter du navn?
Svaret er altid det samme: “Jeg vil overveje det, når min mand seriøst overvejer at skifte sit.” (Det må du ikke sige til din bedstemor. Hun får et hjerteanfald.)

5. Skal I så købe hus?
Har du tænkt dig at lægge udbetalingen? For så - helt sikkert!

6. Hvad synes du om dine svigerforældre?
Med mindre dette spørgsmål bliver stillet af ens egne forældre, søskende eller bedste veninde, maler du bare et rosenrødt billede. Kan du ikke gøre det troværdigt? “De er fantastiske,” virker hver gang. Du kan altid skjule din nervøse latter med et host.

7. Bliver I aldrig trætte af hinanden?
Det officielle svar er “nej”. Det private svar er “Øhh, ja… Du har hørt ham synge i bilen, ikke?”

8. Jeg skal aldrig giftes.
Hey, hver sit valg. Men hvorfor taler vi om det her? Jeg er sikker på, det ikke ville være populært, hvis jeg sagde, at jeg aldrig kunne være single.

9. Du forstår det ikke, fordi du er gift.
Du har ret. For jeg har aldrig været single eller dated i mit liv. Helt sikkert. Den fyr derovre? Han dukkede bare tilfældigt op ved min hoveddør en dag og BANG, så var vi gift!

10. Er han din bedste ven?
Ja.

 

Dagens Gossip