1000 dage uden arbejdsulykker hos Isover i Vamdrup

Ét tusind dage, eller knapt tre år. Så længe har Isovers fabrik i Vamdrup været forskånet for arbejdsulykker. Det er ny rekord.

Et skilt foran parkeringspladsen tæller ’antal dage siden sidste ulykke med fravær’ og gør alle opmærksom på, at et sikkert arbejdsmiljø har høj prioritet på fabrikken.

Bag det flotte resultat ligger et langt sejt træk, som alle ca. 200 medarbejdere har bidraget til. Det er en stor opgave, at få alle engageret og tænke sikkerhed ind i alt, hvad man foretager sig. Hvis en medarbejderne observerer usikre forhold eller situationer, vil man søge efter årsagen og om muligt løse problemet på stedet.

Isover investerer hvert eneste år betydelige ressourcer på at forbedre sikkerheden, og en stor sikkerhedsorganisation har hele tiden fokus på målsætninger og de konkrete tiltag, der sættes i værk.

At sikkerheden har en meget høj prioritet fremgår af virksomhedens erklærede sikkerhedspolitik, hvor det fremgår, at ”Ingen prioritet er så vigtig, at det er værd at udsætte en medarbejder eller entreprenør for en fysisk risiko".

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip