11-årig pige redder sin mor fra røver, der angreb med flere knivstik under et hjemmerøveri

Tirsdag morgen viste en 11-årig pige fra Oklahoma heroisk mod, da hun reddede sin mor og søskende fra en overfaldsmand, skriver The Oklahoman.

Om morgenen brød en mand ind gennem bagdøren på et hus til en familie i Oklahoma City. Manden overfaldt Brandy Moreno, den kvindelige husejer og mor til to. Hun blev stukket flere gange, indtil hendes 11-årige datter skød overfaldsmanden to gange. Han løb væk fra huset og blev få minutter efter fundet længere nede ad gaden af politiet.

Manden var 25-årig Leonard Henry, som indtil for nogle uger siden har boet i huset sammen med Brandy Moreno, hendes to - og hans tre børn. Børnene var alle i huset, da Leonard Henry brød ind og overfaldt moderen. Det var børnene, der slog alarm til politiet.

Naboerne udtaler, at pigen er en sand helt.

Både Leonard Henry og moderen blev hurtig kørt til det nærmeste hospital for behandling. Moderens tilstand er stabil og overfaldsmandens tilstand var tirsdag kritisk.

Den 25-årige mand har gennem noget tid chikaneret familien.

Derfor har moderen for nylig vist sin 11-årige datter, hvordan man håndterer en pistol. Det viste sig at blive nyttigt.

Politiet ser skyderiet som berettiget i selvforsvar og agter ikke at rette anklage på den 11-årige pige.

Flere af naboerne i familiens område udtaler, at den 11-årige pige gjorde det helt rigtige, nemlig at redde sin mor og fire søskende.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip