11 indiske teenagedrenge pist forsvundet efter håndboldstævne

12/07/2014 22:59

Ronja Ryde

Nyheder
11 drenge, alle af indisk oprindelse og i alderen 14 til 16 år er på mystisk vis forsvundet. Det skriver NORDJYSKE. Drengene deltager på et håndboldhold i Dronninglund Cup, og var taget på en planlagt tur uden deres ledere i formiddags. Men siden de tog afsted har ingen hørt en lyd fra de 11 indiske drenge. Deres ledere er nu taget til Aalborg, fordi det var meningen, at de og drengene skulle med et fly til Kastrup, og derfra videre hjem til Indien. Lederne har uden held forsøgt at få kontakt til de unge håndbolddrenge på deres mobiltelefoner. Samtlige 11 drenge har efterladt deres pas på den nordjyske skole, hvor de var indkvarteret under turneringen. - Lederne har derfor anlagt den teori, at de 11 indbyrdes måske har aftalt, at de ville blive i Europa, og derfor ikke svarer på deres telefoner. Vi tager nu en snak med lederne for at finde ud af, hvad vi gør, siger vagtchefen ved Nordjyllands Politi til NORDJYSKE. Politiet vil gerne høre fra folk, der kan hjælpe med oplysninger om de forsvundne drenge. Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

Mest læste i dag

11 drenge, alle af indisk oprindelse og i alderen 14 til 16 år er på mystisk vis forsvundet.

Det skriver NORDJYSKE.

Drengene deltager på et håndboldhold i Dronninglund Cup, og var taget på en planlagt tur uden deres ledere i formiddags.

Men siden de tog afsted har ingen hørt en lyd fra de 11 indiske drenge.

Deres ledere er nu taget til Aalborg, fordi det var meningen, at de og drengene skulle med et fly til Kastrup, og derfra videre hjem til Indien.

Lederne har uden held forsøgt at få kontakt til de unge håndbolddrenge på deres mobiltelefoner. Samtlige 11 drenge har efterladt deres pas på den nordjyske skole, hvor de var indkvarteret under turneringen.

- Lederne har derfor anlagt den teori, at de 11 indbyrdes måske har aftalt, at de ville blive i Europa, og derfor ikke svarer på deres telefoner. Vi tager nu en snak med lederne for at finde ud af, hvad vi gør, siger vagtchefen ved Nordjyllands Politi til NORDJYSKE.

Politiet vil gerne høre fra folk, der kan hjælpe med oplysninger om de forsvundne drenge.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.