12-årig dreng fik stød af lygtepæl: Nu er hele hans krop blevet magnetisk

12-årige Nikolai Kryaglyachenko har tilsyneladende gjort tegneserie-helten Magneto fra kult-tegneserien X-Men til virkelighed.

Den unge russiske dreng påstår, at han fik stød, da han lænede sig op ad en lygtepæl, der var gået i overgang, på sin vej hjem fra skole.

Efterfølgende har Nikolai Kryaglyachenkos krop været en stor, levende magnet, fortæller han.

- Da jeg vågnede dagen efter og stod ud af min seng, var der nogle mønter, der havde ligget på madrassen, som havde sat sig fast til min krop. Og da jeg spiste morgenmad og tabte min ske, sad den fast på mit bryst, siger den 12-årige dreng til den russiske tv-kanal Omsk TV, ifølge NY Post.

Nikolai Kryaglyachenko har ikke meget kontrol over sin pludselige magnetiske tiltrækningskræft. Men han har opdaget, at han kan overføre evnerne til andre, blot ved at røre ved dem.

Den russiske dreng er ikke den første i verdenshistorien, hvis krop pludselig er blevet magnetisk. I 1987, året efter Tjernobyl-katastrofen, skete det for en hel russisk familie, som fandt ud af, at de kunne få metalobjekter til at sidde fast på deres kroppe. Efterfølgende slog adskillige forskere fast, at der ganske rigitgt var tale om en form for magnetisme.

 

Dagens Gossip