12-årig får fingre ødelagt af kanonslag

En 12-årig dreng er torsdag aften kommet alvorligt til skade, da han sammen med nogle kammerater prøvede at antænde farligt fyrværkeri i Viby syd for Aarhus.

- Han har været ved at lege med et kanonslag, og så skyder det af i hånden på ham, og han får beskadiget nogle fingre, fortæller vagtchef Kristian Harlev fra Østjyllands Politi.

- Han har læderet den ene hånd og har nogle brandskader på den anden og lidt på maven også. Man ved endnu ikke, om han mister nogle fingre, tilføjer vagtchefen.

Ifølge politiet havde drengene problemer med at antænde lunten, da de legede på nogle boldbaner. Drengen holdt derfor flammen fra lighteren på selve kanonslaget, hvilket fik fyrværkeriet til at eksplodere.

- Der kommer nogle voksne til og får hjulpet ham og ringet efter en ambulance. Vi har også været ude og lave undersøgelser, og vi har fundet et kanonslag mere derude, fortæller Kristian Harlev.

Drengen er uden for livsfare, men er fløjet til Odense Universitetshospital, hvor lægerne ifølge vagtchefen er specialister i fyrværkeriskader.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip