14-årig dreng anholdt for numse-klapperier

Det er formentlig en bare 14-årig dreng, der har stået bag den seneste tids blufærdighedskrænkelser i Åløkkeskoven i Odense.

I går, torsdag, fortalte vi om det seneste overgreb, og fredag morgen modtog politiet et opkald fra en af de forurettede kvinder, der netop havde genkendt gerningsmandenm der kom kørende på cykel på Middelfartvej i Odense.

Efter en grundig eftersøgning i området fandt politiet den formodede 14-årige gerningsmand på en skole i lokalområdet. Drengen er herefter blevet tilbageholdt og afhørt af politiet.

Læs også: Numseklapper jager kvinder i løbetid

Signalementet svarer til gerningsmanden bag de fire forhold, men drengen nægter ethvert kendskab til sagerne.

Derfor er politiet nu gået i gang med at undersøge, om det er den samme tilbageholdte dreng, der står bag overgrebene.

-Vi håber, at tilbageholdelsen og afhøringen af den 14-årige dreng nu har sat en stopper for krænkelserne, så det forhåbentlig er trygt at færdes i området igen. Det har været en meget ubehagelig oplevelse for de kvinder, det er gået ud over, siger politikommissær Michael Lichtenstein i en pressemeddelelse.

Bliver ikke straffet

Selvom den formodede gerningsmand måtte findes skyldig, er han under den kriminelle lavalder, og derfor vil han ikke blive straffet i retssystemet. Han er nu overgivet til forældrene og de sociale myndigheder.

De fire forhold, som drengen menes at stå bag, er som følger:

Fredag den 30. maj kl. 19.30 blev en 78-årig kvinde antastet af en dreng, der spurgte til klokken og tog kvinden på bagdelen flere gange.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

Lørdag den 31. maj kl. 11.30 blev en 41-årig kvinde befølt på brystet af en dreng, der cyklede forbi hende.

Onsdag den 4. juni kl. 16.00 blev en 51-årig kvinde antastet af en dreng på cykel, der råbte efter hende, mens han lod som om, han skulle lade sit vand.

Samme dag kl. 16.30 blev en 38-årig kvinde befølt på bagdelen af cyklende dreng.

 

Dagens Gossip