14 personer taget på sengen: Tvunget i fogedretten

22/10/2013 12:40

Elo Christoffersen

Nyheder
14 personer blev i dag taget på sengen af lokalpolitiet i Køge. Årsagen var, at de ikke var mødt op i fogedretten eller til fogeden hos Skat. 48 adresser i Køge og Stevns Kommuner blev besøgt, men ikke alle blev truffet hjemme. I Køge Kommune blev 10 personer anholdt, mens fire personer i Stevns Kommune blev anholdt. De 14 personer blev bragt til fogedretten i Roskilde eller til Skats foged, oplyser Midt- & Vestsjællands Politi. De personer, der ikke blev truffet hjemme, fik et brev med oplysning om, at politiet havde været på adressen. De bliver i brevet opfordret til at få klaret sagen med myndighederne, så en anholdelse kan undgås. Denne fremgangsmåde har ved tidligere aktioner bevirket, at mange skyldnere netop selv har fået klaret sagen med myndighederne.

Mest læste i dag

14 personer blev i dag taget på sengen af lokalpolitiet i Køge.

Årsagen var, at de ikke var mødt op i fogedretten eller til fogeden hos Skat. 48 adresser i Køge og Stevns Kommuner blev besøgt, men ikke alle blev truffet hjemme.

I Køge Kommune blev 10 personer anholdt, mens fire personer i Stevns Kommune blev anholdt. De 14 personer blev bragt til fogedretten i Roskilde eller til Skats foged, oplyser Midt- & Vestsjællands Politi.

De personer, der ikke blev truffet hjemme, fik et brev med oplysning om, at politiet havde været på adressen. De bliver i brevet opfordret til at få klaret sagen med myndighederne, så en anholdelse kan undgås.

Denne fremgangsmåde har ved tidligere aktioner bevirket, at mange skyldnere netop selv har fået klaret sagen med myndighederne.